aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΛ: Φιλικό, ξεκούραση και… ΑΠΟΕΛ

ΑΕΛ: Φιλικό, ξεκούραση και… ΑΠΟΕΛ

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Το σημερινό φιλικό της ΑΕΛ με την Καρμιώτισσα (16:00), στο Κοινοτικό Στάδιο Πάνω Πολεμιδιών, είναι μια καλή ευκαιρία για να πάρουν όλοι οι ποδοσφαιριστές χρόνο συμμετοχής. Κυρίως όσοι δεν ήταν στις βασικές επιλογές του Κέρκεζ στα παιχνίδια που προηγήθηκαν. Μετά το φιλικό, το Σαββατοκύριακο θα είναι στη διάθεση των ποδοσφαιριστών για να περάσουν περισσότερο χρόνο με την οικογένειά τους αφού θα τους παραχωρηθεί ρεπό.

Από τη Δευτέρα, θα επιστρέψουν στις προπονήσεις για να ετοιμαστούν για το παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ. Ακολουθεί ένα δύσκολο πρόγραμμα, με την ΑΕΛ να κάνει αρχή με τον αγώνα στο ΓΣΠ, ενώ εκτός έδρας θα είναι και το μεθεπόμενο παιχνίδι με ομάδα που προβάλλει φαβορί για τον τίτλο. Για την 8η αγωνιστική θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ στη Λάρνακα και θα ακολουθήσει το ντέρμπι με τον Απόλλωνα.

Στην ΑΕΛ, όπως τόνισε και στην αποκλειστική συνέντευξή του στο «Goal» ο Ντούσαν Κέρκεζ, θα βλέπουν παιχνίδι με παιχνίδι και όχι πιο μακριά από το επόμενο. Ήδη, ο Βόσνιος τεχνικός έχει στο μυαλό του τον ΑΠΟΕΛ και πώς θα τον «χτυπήσει». Εκεί εστιάζει την προσοχή του, ξέροντας πως έχει νέο προπονητή ο αντίπαλός του και θα είναι ακόμη πιο δύσκολη η προσπάθεια της ομάδας του.

Η ΑΕΛ έχει παρουσιάσει ένα σύνολο με ομαδικό πνεύμα, ταχύτητα και καλή κυκλοφορία της μπάλας. Ενόψει του αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ, ο Κέρκεζ δεν υπολογίζει τους Βοζίνια και Αντάμοβιτς, ενώ από εβδομάδας θα ξεκαθαρίσει η κατάσταση του Λαφράνς και αν θα είναι έτοιμος για να πάρει τη θέση του στο κέντρο της άμυνας. Σε περίπτωση που θα νιώθει ενοχλήσεις, θα επιστρατευτεί ο Ζούνιορ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ