aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΛ: Φέρνει «ζεστό» χρήμα ο Μαέ

ΑΕΛ: Φέρνει «ζεστό» χρήμα ο Μαέ

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Απόλυτη δικαίωση για τον Ανδρέα Σοφοκλέους η επιλογή του Ράιαν Μαέ. Ενάμιση χρόνο μετά τη σύναψη συνεργασίας με τον Βελγομαροκινό επιθετικό, χωρίς να δαπανήσει ποσό απόκτησής του, η ΑΕΛ θα βάλει στο ταμείο της ποσό που ξεπερνά τις €700.000! Αυτό είναι το ποσό που προσφέρει η Φερεντσβάρος για να κάνει «δικό» της τον 23χρονο άσο, με τους γαλαζοκίτρινους να παρουσιάζονται θετικοί για παραχώρηση του ποδοσφαιριστή.

Ο ουγγρικός σύλλογος επανήλθε τέταρτη φορά αυξάνοντας το ποσό που είναι διατεθειμένος να δαπανήσει για απόκτηση του Μαέ. Ποσό που αυτή τη φορά ικανοποιεί την πλευρά της ΑΕΛ και πληροφορίες μας κάνουν λόγο πως απομένουν τα διαδικαστικά για ολοκλήρωση της μετεγγραφής που θα φέρει «ζεστό» χρήμα στο ταμείο του συλλόγου. Θα επιτρέψει στην ΑΕΛ να κινηθεί με άνεση στη μετεγγραφική περίοδο, έχοντας ως στόχο να καλύψει το κενό του Μαέ με επιθετικό επιπέδου.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ