aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΛ: Έτοιμος ο Τόρες στην προετοιμασία

ΑΕΛ: Έτοιμος ο Τόρες στην προετοιμασία

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Για την ΑΕΛ, η απώλεια του Μανουέλ Τόρες, από τις αρχές του περασμένου Δεκέμβρη, αποδείχθηκε σημαντική. Είχε εκτός δράσης και τον Ντάνι Μπενίτεθ κι έτσι οι δύο απουσίες αποτελούν ένα  τεράστιο πλήγμα στην προσπάθεια των γαλαζοκίτρινων να πολεμήσουν για τον στόχο της εξόδου στην Ευρώπη. Και οι δύο διαγράφηκαν από το ρόστερ, όμως για τον πρώτο έγινε έγκαιρη επέκταση της συνεργασίας του με την ΑΕΛ, ενώ για τον δεύτερο θα ληφθεί απόφαση με το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας της Λεμεσού.

Ο Τόρες, που υπέστη μεγάλη ζημιά, ακολούθησε ειδική θεραπεία στην Ισπανία και έχει επιστρέψει στην Κύπρο, όπου προπονείται ατομικά. Όπως φαίνεται, πάει πολύ καλά και το πιο πιθανόν είναι πως θα είναι παρών στην έναρξη της προετοιμασίας για τη νέα σεζόν.

Τις σκέψεις του για το πότε θα πατήσει ξανά σε αγωνιστικό χώρο σε επίσημο παιχνίδι τις αναφέρει σε μήνυμά του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. «Η αξία είναι το πόσο φόβο θέλεις να αντιμετωπίσεις στη ζωή σου! Εσύ αποφασίζεις. Συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ισπανός επιθετικός, που επέστρεψε πιο νωρίς στην Κύπρο, για να συμπαρασταθεί στους συμπαίκτες του στον τελικό του κυπέλλου.

Από εκεί και πέρα στην ΑΕΛ ολοκληρώνουν σήμερα την προετοιμασία τους, για το αυριανό παιχνίδι με την Ομόνοια. Ο Ντούσαν Κέρκεζ έχει στη διάθεσή του τον Γκαστανιάγα, όμως πιθανό να μην ξεκινήσει από την αρχή. Οι υπόλοιποι είναι κανονικά στη διάθεση του προπονητή τους. Η διακοπή του πρωταθλήματος βοήθησε τους ποδοσφαιριστές να πάρουν κάποιες ανάσες, όμως αυτό που ενδιαφέρει τον Βόσνιο τεχνικό είναι όλοι να βρίσκονται σε ετοιμοπόλεμη κατάσταση.

Οι γαλαζοκίτρινοι θα απέχουν από την επομένη του αγώνα 18 μέρες για τον τελικό του κυπέλλου. Δεν υπάρχει αμφιβολία πως ο στόχος της τεχνικής ηγεσίας είναι διπλός. Πρώτο, να μην υπάρξουν απώλειες στα εναπομείναντα παιχνίδια και, δεύτερο, να πάνε φρέσκοι και ορεξάτοι στο πιο σημαντικό παιχνίδι της χρονιάς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ