aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΛ: Έριξε δίχτυα στα Βαλκάνια για μετεγγραφές

ΑΕΛ: Έριξε δίχτυα στα Βαλκάνια για μετεγγραφές

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Πέρα από την προσπάθεια απόκτησης του Ροζέριο Κονσεϊσάο (Τουράμ), που υπολογίζεται πως θα ξεκαθαρίσει ώς την Παρασκευή, η ΑΕΛ βρίσκεται σε αναμονή για άλλους τρεις ποδοσφαιριστές. Ο Ντούσαν Κέρκεζ έχει υπόψη του μετεγγραφικούς στόχους από την ελλαδική αγορά, ενώ γενικά το ψάχνει μέσα από κινήσεις από τα Βαλκάνια. Υπάρχουν συγκεκριμένοι στόχοι, στους οποίους έχει ρίξει δίχτυα και επιμένει σε αυτούς. 

Άλλωστε, από την ποιότητα των μετεγγραφών θα εξαρτηθούν πολλά, όμως δεν είναι μόνο οι νέοι που αναμένεται να κάνουν τη διαφορά στη συνέχεια. Ο Βόσνιος τεχνικός περιμένει βελτίωση και από ποδοσφαιριστές του υφιστάμενου ρόστερ. Αν ανέβουν και πιάσουν τα γνωστά στάνταρντ ποδοσφαιριστές όπως οι Ντα Σίλβα, Αβραάμ, Λαφράνς, Ζούνιορ, Μυτίδης, Γκαθτανιάγα και Ζντραφκόσκι, όλα θα είναι καλύτερα στη συνέχεια.

Η ΑΕΛ βρίσκεται σε θέση διεκδίκησης συμμετοχής στο Γιουρόπα Λιγκ, όμως για να παραμείνει στα ψηλά δώματα της βαθμολογίας χρειάζεται βελτίωση και ανάκαμψη, ώστε να έχει σταθερή πορεία. Θα χρειαστεί ασφαλώς να αντέξει και την αυστηρή -στα όρια της υπερβολής- κριτική, που ασκείται το τελευταίο διάστημα και ειδικά μετά το 0-3 από την Ανόρθωση. Ασχέτως αν είναι δεύτερη με δέκα νίκες σε 14 αγωνιστικές.

Αυτό που προβληματίζει είναι η ευκολία με την οποία δέχεται γκολ στις τελευταίες αγωνιστικές η ομάδα της Λεμεσού, όμως είναι κάτι το οποίο γνωρίζει και δουλεύει για να το εξαλείψει η τεχνική ηγεσία.

Όπως και να έχει, ο Ντούσαν Κέρκεζ και η ομάδα του έχουν ακόμη μπροστά τους μεγάλη ανηφόρα. Οι γαλαζοκίτρινοι ανέβηκαν στις πρώτες θέσεις, όμως έχουν ακόμη πολλά δύσκολα παιχνίδια μέχρι να φτάσουν στο τέρμα. Κάθε παιχνίδι θα είναι και εμπόδιο με ξεχωριστές ιδιαιτερότητες και θα χρειαστούν όλες οι δυνάμεις της ΑΕΛ να είναι σε εγρήγορση. Οι γαλαζοκίτρινοι μετρούν και τις απώλειες από τα μέχρι τώρα παιχνίδια. Έχασαν τον Τόρες, που θα διαγραφεί για να εγγραφεί άλλος στη θέση του, ενώ περιμένουν την επιστροφή του Μπενίτεθ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ