aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΛ: Έρχονται νεαροί επιθετικοί!

ΑΕΛ: Έρχονται νεαροί επιθετικοί!

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Η ΑΕΛ ξεκίνησε την προετοιμασία της για το παιχνίδι, της ερχόμενης Παρασκευής, με τον Δόξα στο Μακάρειο. Δεν υπολογίζονται οι Μεντόγιεβιτς και Ζντραφκόσκι λόγω καρτών και κατά συνέπεια, ο Ντούσαν Κέρκεζ, ετοιμάζει τα πλάνα του χωρίς δύο πολύτιμους ποδοσφαιριστές.

Θα επιστρέψει ο Γερολέμου που δεν είχε δικαίωμα λόγω καρτών, να αγωνιστεί με τον ΑΠΟΕΛ, όπως και ο Γουήλερ, που ήταν εκτός λόγω ίωσης. Ο Γκαζαριάν επέστρεψε από την Ισπανία, αλλά είναι πολύ δύσκολο να αγωνιστεί, καθώς έχασε πολλές προπονήσεις. Παράλληλα, εντός της εβδομάδας θα ξεκαθαρίσουν και τα θέματα των Τόρες και Κάρλος.

Με τον πρώτο έχει σχεδόν βρεθεί η φόρμουλα για συναινετικό διαζύγιο, ενώ για τον Βραζιλιάνο, όλα δείχνουν πως θα παραχωρηθεί στη Νέα Σαλαμίνα, εφόσον η ΑΕΛ ικανοποιηθεί οικονομικά. Στις θέσεις των δύο, η τεχνική ηγεσία έχει εντοπίσει τους αντικαταστάτες τους. Πρόκειται κυρίως για νεαρούς επιθετικούς ποδοσφαιριστές, που είναι σε θέση να βοηθήσουν την ΑΕΛ στην επίτευξη των στόχων της.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ