aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΛ: Έρχεται Γολγοθάς για τους γαλαζοκίτρινους

ΑΕΛ: Έρχεται Γολγοθάς για τους γαλαζοκίτρινους

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Πρόγραμμα φωτιά ακολουθεί για την ΑΕΛ τις επόμενες αγωνιστικές και ο Ντούσαν Κέρκεζ έχει αρκετή δουλειά να κάνει για να παρουσιαστεί η ομάδα του απαιτητική. Η ήττα από τη Νέα Σαλαμίνα και τα τρία γκολ που δέχθηκαν οι γαλαζοκίτρινοι έφεραν μια αναστάτωση, όμως είναι σε θέση οι ποδοσφαιριστές να αντιστρέψουν το κλίμα. Ο Βόσνιος τεχνικός αναφέρθηκε στις ευθύνες των ποδοσφαιριστών του για τον τρόπο που έχασαν, συνεπώς οι ίδιοι καλούνται να αναλάβουν και την ευθύνη για να επιστρέψει η ομάδα τους στις νίκες.

Το δύσκολο πρόγραμμα αρχίζει με τον αγώνα, απέναντι στην ΑΕΚ, την ερχόμενη Δευτέρα. Ακολουθεί το ντέρμπι με τον Απόλλωνα, στη συνέχεια θα φιλοξενήσει την Πάφος FC και ακολούθως θα αντιμετωπίσει την Ομόνοια στη Λευκωσία. Η ΑΕΛ έχει μπροστά της μία τετράδα παιγνιδιών που μπορεί με ένα καλό απολογισμό, να της δώσει ανάλογη ώθηση για την συνέχεια. Σε περίπτωση που δεν την βγουν κάποια αποτελέσματα, αυτό θα επιφέρει και κακή ψυχολογία γα την συνέχεια.  Αντικειμενικός στόχος της ομάδα του Ντούσαν Κέρκεζ είναι να κυνηγήσει μια θέση στην Ευρώπη, αλλά  για να ελπίζει σε κάτι τέτοιο, θα χρειαστεί να μαζέψει και βαθμούς στα ντέρμπι.

Το πιο σημαντικό για να ξαναγίνει η ΑΕΛ, όπως την θέλει ο κόσμος της, είναι να παίξουν οι ποδοσφαιριστές και για το σήμα της ομάδας, αλλά και για τους εαυτούς τους. Κάπου πάει να χαθεί ο προσωπικός εγωισμός, όμως είμαστε ακόμη στο ξεκίνημα και ακόμη και χωρίς τον κόσμο, ποδοσφαιριστές και τεχνική ηγεσία καλούνται να κάνουν την δουλειά τους. Έπειτα είναι και το άλλο, πως για να μην χαθεί η χρονιά, η ΑΕΛ  θα πρέπει να κτυπήσει και στα ντέρμπι. Δεν κέρδισε ούτε την Ανόρθωση, ούτε τον ΑΠΟΕΛ, θα έχει τώρα την ευκαιρία στα ματς που ακολουθούν να δείξει πως μπορεί για το κάτι παραπάνω. Γιατί πάντα μια νίκη σε ντέρμπι δίνει άλλη προοπτική και δυναμική. Και τα ματς  με την ΑΕΚ και τον Απόλλωνα, μπορούν να της δώσουν το κάτι παραπάνω.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ