aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΛ: Έρχεται αέρας αλλαγής ενόψει Απόλλωνα

ΑΕΛ: Έρχεται αέρας αλλαγής ενόψει Απόλλωνα

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Θετικό για τον Ντούσαν Κέρκεζ είναι το γεγονός ότι υπολογίζει σχεδόν σε όλους τους παίκτες της ΑΕΛ για το αυριανό ντέρμπι με τον Απόλλωνα. Ο Μπρούνο Σάντος, που είναι τιμωρημένος, δεν βρίσκεται στο αγωνιστικό πλάνο, την ίδια που ο Βασίλης Παπαφώτης αισθάνεται πολύ καλύτερα και μετρά αντίστροφα για την επιστροφή στη δράση.

Σε σχέση με το παιχνίδι κυπέλλου απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα, θα καταγραφούν αρκετές διαφοροποιήσεις στο αρχικό σχήμα. Πολύ πιθανόν, για παράδειγμα, η ΑΕΛ να παραταχθεί με δύο αμυντικούς μέσους αντί με έναν.

Δηλαδή, ο Μεντόγεβιτς, που πήρε ανάσες, έχει αυξημένες πιθανότητες για να βρίσκεται στην ενδεκάδα μαζί με τον Ζντραφκόφσκι. Επίσης, οι Αντωνίου και Έουλερ, που έμειναν εκτός στο ματς της Τετάρτης, αναμένεται πως θα καλύψουν τα άκρα της άμυνας. Την ίδια ώρα οι Ριέρα, Γεωργίου και Μαέ, που έπαιξαν ως αλλαγή, θα βρεθούν στις πρώτες επιλογές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ