aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΛ: Έπονται αποχωρήσεις μετά τον Ζούνιορ, προβληματίζουν κι άλλοι

ΑΕΛ: Έπονται αποχωρήσεις μετά τον Ζούνιορ, προβληματίζουν κι άλλοι

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Τα οικονομικό ήταν πάντα μεγάλο πρόβλημα στην ΑΕΛ. Τα τελευταία χρόνια οι λύσεις έρχονται από την τσέπη του προέδρου της Ανδρέα Σοφοκλέους, αλλά και από διάφορες άλλες κινήσεις, όπως είναι οι παραχωρήσεις ποδοσφαιριστών.

Η τρέχουσα περίοδος εξελίσσεται πολύ καλά για την ομάδα της Λεμεσού, όμως για να διατηρήσει ακέραιες τις ελπίδες της για διάκριση, δεν θα πρέπει να χαλάσει ο κορμός που έχει τώρα η ομάδα. Από την άλλη, όμως, είναι σίγουρο, πως ορισμένοι ποδοσφαιριστές δεν ικανοποιούν και το πιο φυσιολογικό είναι ότι θα αποχωρήσουν. Ήδη, ο Ντόσα Ζούνιορ άνοιξε μόνος του την πόρτα, ενώ στην πόρτα εξόδου, είναι και άλλοι που δεν ικανοποιούν με την απόδοσή τους. Ένας από αυτούς που προβληματίζει από την αρχή της περιόδου, είναι ο Νιλς Τεϊσέιρά.

Διαβάστε επίσης: ΑΕΛ: Οργισμένος με Ντόσα ο Σοφοκλέους, «πατά» σε σχετικό όρο ο Ζούνιορ

Η παρατεταμένη κάτω του μετρίου απόδοσή του, τον οδηγούν κατά πάσα πιθανότητα στην πόρτα εξόδου. Πήρε ευκαιρίες από τον Ντούσαν Κέρκεζ, αλλά δεν αφήνει περιθώρια υποστήριξης του με τις εμφανίσεις του. Ο Ιανουάριος είναι κοντά και είναι ορατό το ενδεχόμενο να αποχωρήσει, όπως και κάποιοι άλλοι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ