aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΛ: Επιβεβαίωση των απαιτήσεων

ΑΕΛ: Επιβεβαίωση των απαιτήσεων

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Στην ΑΕΛ έχουν ως στόχο για την επόμενη περίοδο να ανεβάσουν την ποιότητα της ομάδας ώστε να είναι πιο απαιτητική και να διεκδικήσει πρωτάθλημα και κύπελλο. Η χθεσινή αποκάλυψη του Goal.com.cy για ενδιαφέρον της λεμεσιανής ομάδας για τον Κέβιν Μπεριγκό επιβεβαιώνει το πιο πάνω. Πόσο μάλλον εάν αποχωρήσει ο Ράιαν Μαέ, με τις ενδείξεις να φέρουν τον Βελγομαροκινό δύσκολα να μένει στην ΑΕΛ. Η πλευρά του ποδοσφαιριστή διαμήνυσε πως είναι θέμα χρόνου να προκύψουν επίσημες προτάσεις στην ΑΕΛ για απόκτηση του 23χρονου επιθετικού.

Γι’ αυτό και θα θελήσουν να καλύψουν το κενό του με μια καλή επιλογή για τη θέση στην κορυφή της επίθεσης και ο Μπεριγκό θεωρείται εξαιρετική περίπτωση. Το συμβόλαιο του Γάλλου με την Πάφος FC ολοκληρώνεται με το τέλος της σεζόν και η ΑΕΛ είναι έτοιμη να καταθέσει πρόταση στον ποδοσφαιριστή και να τον κάνει «δικό» της.

Η κατάληξη της περίπτωσης θα κριθεί και από την απόφαση του ποδοσφαιριστή να συνεχίσει ή όχι στην Πάφο. Η προοπτική της Ευρώπης αλλά και των υψηλών στόχων της ΑΕΛ αποτελούν δέλεαρ για τον Μπεριγκό και σ’ αυτό στηρίζουν πολλά στον σύλλογο της Λεμεσού για να αποσπάσουν την υπογραφή του ποδοσφαιριστή. Βεβαίως την ίδια ώρα υπάρχουν κι άλλοι υποψήφιοι για την επίθεση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ