aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΛ: Επιθετική, ελκυστική, ποιοτική

ΑΕΛ: Επιθετική, ελκυστική, ποιοτική

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Με τρεις προσθήκες, των Πίτι, Σάσι και Μπλάνκο, όπως και με την επιστροφή του Μέσκα, η ΑΕΛ έγινε πιο επιθετική, πιο ελκυστική και πιο ποιοτική. Ο τελευταίος επέστρεψε διψασμένος και με την απόδοσή του απέδειξε πόσο σημαντική ήταν η απουσία του, όσο διάστημα ήταν τιμωρημένος.

Οι τέσσερις μπήκαν φρέσκοι στην ενδεκάδα, ενώ ξεκούραστοι παρουσιάζονται επίσης οι Νικολάου και Λαφράνς, οι οποίοι είχαν λίγο χρόνο στο προηγούμενο της σεζόν. Πρόκειται για έξι ποδοσφαιριστές, οι οποίοι παρουσιάζονται ικανοί να ενισχύσουν τους γαλαζοκίτρινους.

Παράλληλα, με την αποχώρηση του Ουέλινγκτον είναι πιθανόν να πάρουν περισσότερο χρόνο οι ταλαντούχοι Μαύρου και Ηλία. Αν προσθέσουμε και τον Γεωργιάδη, ο οποίος έμεινε εκτός ενδεκάδας το τελευταίο διάστημα για να πάρει ανάσες, η ΑΕΛ έχει αρκετές νέες επιλογές για να δώσει τη μάχη της διάκρισης.

Πλέον, ο Πάμπος Χριστοδούλου προβληματίζεται περισσότερο για τη μεσαία γραμμή. Για τις θέσεις των ανασταλτικών χαφ υπάρχουν οι Σοάρες και Νικολάου, ενώ μπορεί να δώσει λύση και ο Σαβάν, από τον οποίον περιμένει περισσότερο ο Κύπριος προπονητής. Άλλη μία επιλογή είναι ο Λαφράνς, ο οποίος αγωνίζεται και στη μεσαία γραμμή εκτός από το κέντρο της άμυνας. Η απόκτηση του Μιτρέα, δίνει τη δυνατότητα στον τεχνικό της ΑΕΛ να χρησιμοποιήσει τον Λαφράνς σε ρόλο κεντρώου αν χρειαστεί.

Βέβαια, υπάρχει και η επιλογή του νεαρού Ανδρέα Νεοφύτου, τον οποίο υπολογίζει και προετοιμάζει ο Χριστοδούλου. Από εκεί και πέρα, οι γαλαζοκίτρινοι σκέφτονται τη συνέχεια και προετοιμάζονται με σοβαρότητα για το μεθαυριανό παιχνίδι με την ΑΕΖ στο Παφιακό.

Δεν υποτιμούν την αντίπαλό τους, άλλωστε, δεν ξεχνούν πως την πάτησαν στο ματς του πρώτου γύρου, όταν στο 90’+4 δέχτηκαν το γκολ της ισοφάρισης και έμειναν στο 1-1. Πάνε, λοιπόν, συνειδητοποιημένοι για να κερδίσουν και να κάνουν άλλο ένα αποφασιστικό βήμα, για να τερματίσουν όσο πιο ψηλά γίνεται και με πιο πολλούς βαθμούς στο τέλος της α’ φάσης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ