aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΛ: Επίκεινται αλλαγές στο Μακάρειο

ΑΕΛ: Επίκεινται αλλαγές στο Μακάρειο

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Δεν υπάρχει χρόνος για άλλους πανηγυρισμούς για την πρόκριση στα ημιτελικά του κυπέλλου. Η ΑΕΛ έχει μπροστά της το μεθαυριανό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο Μακάρειο για το πρωτάθλημα και από τη στιγμή που όλα είναι ακόμη ανοικτά για την είσοδο στην πρώτη εξάδα, άρχισε η επιχείρηση προσγείωσης.

Το ματς στο Μακάρειο είναι δύσκολο και απαιτείται σοβαρότητα και συγκέντρωση. Η βαθμολογική θέση των γαλαζοκιτρίνων δεν τους επιτρέπει να μείνουν κολλημένοι στην πρόκρισή τους στα ημιτελικά του κυπέλλου. Ο Ντούσαν Κέρκεζ έχει να διαχειριστεί και την κούραση των ποδοσφαιριστών του, από τους συνεχείς αγώνες. Οι προπονήσεις σήμερα και αύριο θα είναι σε χαλαρούς ρυθμούς, ενώ σε ό,τι αφορά το σχήμα που θα παρατάξει στο Μακάρειο, αναμένεται να παρουσιάσει κάποιες αλλαγές.

Είναι πιθανό να προφυλαχθεί ο Γκαστανιάγα, ο οποίος -αν και ανέτοιμος- αγωνίστηκε προχθές για να αντικατασταθεί στο ημίχρονο από τον Γκοντάλ. Δεν υπολογίζεται ο Ράσο, ο οποίος είναι τιμωρημένος λόγω καρτών. Το πιο πιθανό είναι να μεταφερθεί σε ρόλο σέντερ μπακ ο Χ. Κυριάκου, κάτι που θα φέρει τον Αντωνίου σε ρόλο δεξιού μπακ-χαφ.

Επίσης, ο Γκαζαριάν διεκδικεί θέση βασικού, καθώς έχει πάρει στα πόδια του αρκετές προπονήσεις, μετά την επιστροφή του από τον τραυματισμό του. Οι γαλαζοκίτρινοι έχουν προβάδισμα για να είναι παρόντες στη μάχη των πλέι οφ, αλλά για να σιγουρέψουν τη θέση τους χρειάζονται ακόμη κάποιους βαθμούς. Μετά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, θα φιλοξενήσουν στην τελευταία αγωνιστική τον Εθνικό Άχνας στο Τσίρειο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ