aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΛ: «Ενωμένοι σαν μια γροθιά»

ΑΕΛ: «Ενωμένοι σαν μια γροθιά»

Mε ανακοίνωση της η ΑΕΛ ενημερώνει τους φίλους της ομάδας για την θετική ανταπόκριση που είχαν οι λαχνοί ενίσχυσης . Παράλληλα καλεί τους φίλους των γαλαζοκιτρινων να στηρίξουν ακόμα περισσότερο την ομάδα οικονομικά αλλα και ηθικά.

Η ανακοίνωση:

Η προσπάθεια συνεχίζεται ‼️

Μετά το κάλεσμα για οικονομική στήριξη της ομάδας μας, η ανταπόκριση που είχαμε αυτές τις πρώτες ημέρες είναι άκρως ικανοποιητική.

Η προσπάθεια της Διοίκησης της ΑΕΛ αξίζει αποδεδειγμένα κάθε στήριξης, αφού ολόκληρο το ποδοσφαιρικό τμήμα δουλεύει σε άριστο βαθμό εντός και εκτός γηπέδων!

Τώρα είναι η ώρα του κάθε ΑΕΛΙΣΤΑ για να στηρίξει ακόμη περισσότερο, αυτήν την προσπάθεια με απώτερο σκοπό να φτάσει εκεί που όλοι ονειρευόμαστε.

Είμαστε βέβαιοι ότι ο κόσμος θα στηρίξει την προσπάθεια και αισιοδοξούμε ότι μπορούν να εξαντληθούν οι 200 λαχνοί που έχουμε κυκλοφορήσει εάν όλοι κάνουμε το καθήκον μας.

Προχωράμε λοιπόν όλοι μαζί ενωμένοι σαν μια γροθιά. Ας κάνουμε ο καθένας, με τον τρόπο μας, ότι μπορούμε, έτσι ώστε να γράψουμε ξανά ιστορία!

– Let’s do it Lions

*Η κλήρωση του συμβολικού δώρου της κορνιζαρισμένης φανέλας θα γίνει στις 10 Μαρτίου, ελπίζοντας ότι μέχρι τότε οι 200 λαχνοί θα εξαντληθούν.

** Η συμμετοχή σας μπορεί να γίνει είτε ηλεκτρονικά μέσω εμβάσματος στον τραπεζικό λογαριασμό της AEL PODOSFAIRO DIMOSIA LTD (Τράπεζα Κύπρου, IBAN: CY58 0020 0195 0000 3570 0533 7777), ή με παράδοση μετρητών/επιταγής/Visa card στα γραφεία της ΑΕΛ στην Οδό Αγία Ζώνης 70.

Για οποιεσδήποτε πληροφορίες μην διστάσετε να καλέσετε στο 25 33 1930 #aelfc

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ