aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΛ: Ενίσχυση εκεί που «πονάει»

ΑΕΛ: Ενίσχυση εκεί που «πονάει»

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ     

Το ύψος του ποσού που θα δοθεί στον προγραμματισμό, όπως πληροφορούμαστε, θα είναι στα ίδια επίπεδα με τη σεζόν που διανύουμε. Το χρήμα δεν ρέει σε αφθονία στον σύλλογο και δεν υπάρχουν ενδιαφερόμενοι όπως αλλού, οπόταν το μόνο δυνατό χαρτί της ΑΕΛ είναι ο κόσμος και η ενότητα όλων των δυνάμεων. Και αν αυτή η χημεία χαθεί, η κατάσταση θα γίνει πολύ δύσκολη.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως δεν θα γίνουν πολλές μετεγγραφές. Ο προπονητής γνωρίζει καλύτερα πού πονάει η ομάδα και πού θα πρέπει να ενισχυθεί. Αν δεν υπήρχαν οι αποχωρήσεις και οι τραυματισμοί τον περασμένο Ιανουάριο, θα έλεγε κάποιος πως η ομάδα είχε τα φόντα να διατηρηθεί στο προσκήνιο και στη διεκδίκηση του τίτλου.

Οι απώλειες των Σόουζα, Σιέλη και Ζούνιορ ήταν σημαντικές. Βέβαια το γεγονός ότι πονούσε και πονάει ακόμη η ομάδα στο σκοράρισμα ήταν ακόμη ένας αρνητικός παράγοντας για να πάει μπροστά η ΑΕΛ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ