aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΛ: Ένα κεφάλαιο έκλεισε, άλλα ανοίγουν…

ΑΕΛ: Ένα κεφάλαιο έκλεισε, άλλα ανοίγουν…

TOY ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Ένα σημαντικό κεφάλαιο με το οποίο πέφτει η αυλαία της σεζόν, αυτό με τη μείωση στο συμβόλαιο των ποδοσφαιριστών, έκλεισε θετικά για την ΑΕΛ. Οι ποδοσφαιριστές, που είχαν συμφωνήσει τις προηγούμενες μέρες με τη διοίκηση για το ποσοστό μείωσης, υπέγραψαν το συμφωνητικό βάζοντας τέλος στο κεφάλαιο αυτό. Πλέον, στην ΑΕΛ ανοίγουν άλλα εξίσου σημαντικά κεφάλαιο και ένα – ένα θα παίρνει τη σειρά του.

Η επόμενη σεζόν είναι αυτή που προέχει, με την πρόθεση να είναι η διατήρηση του βασικού κορμού. Με τους ποδοσφαιριστές, τους οποίους διοίκηση και τεχνική ηγεσία επιθυμούν να συνεχίσουν, θα γίνει προσπάθεια για μερική αναπροσαρμογή του συμβολαίου τους προς τα κάτω. Αυτό θα γίνει βάσει των νέων οικονομικών δεδομένων που προκύπτουν, απόρροια της πανδημίας.

Δεν υπάρχει άλλος δρόμος για οικονομική επιβίωση του συλλόγου. Απ’ εκεί και πέρα, χωρίς καμία βιασύνη, θα γίνουν ενέργειες για τις απαραίτητες προσθήκες στο ρόστερ, οι οποίες θα κριθούν αναλόγως των αποχωρήσεων που θα προκύψουν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ