aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΛ: Εμφατικό στοπ από τους «λέοντες»

ΑΕΛ: Εμφατικό στοπ από τους «λέοντες»

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Από το Τσίρειο δεν περνά κανείς… Εύκολα, απλά και ωραία η ΑΕΛ επιβλήθηκε της ΑΕΚ με 3-0 στην πρεμιέρα της Β’ φάσης του πρωταθλήματος και ανέβηκε στην κορυφή της βαθμολογίας. Η ομάδα της Λεμεσού έφθασε τους 58 βαθμούς και προσπέρασε την Ομόνοια, που αγωνίζεται αύριο με τον Ολυμπιακό, κατά δύο βαθμούς. Ήταν η πιο εύκολη φετινή επικράτηση της ΑΕΛ απέναντι στις ομάδες της εξάδας, μετά το 4-0 επί του Ολυμπιακού.

Τερμάτισε και την αρνητική παράδοση που την έφερε τα τελευταία χρόνια να μην κερδίζει στην πρεμιέρα των πλέι οφ. Παράλληλα έδωσε συνέχεια στο εκπληκτικό αήττητο σερί της στο Τσίρειο, που μετρά 14 νίκες και μόλις μιαν ισοπαλία.

Το ξεκάθαρο προβάδισμα της ΑΕΛ 3-0 μάλιστα από το 5-0 , έχοντας και αριθμητικό πλεονέκτημα λόγω της αποβολής του Τρουγιόλς στο 18’, της επέτρεψε να παίξει χωρίς πίεση. Επίσης, δόθηκε η ευκαιρία στον Κέρκεζ να κάνει νωρίς τις αλλαγές του, έχοντας στο μυαλό του και το ματς κυπέλλου. Πλέον, η ομάδα της Λεμεσού σκέφτεται αποκλειστικά τον πρώτο προημιτελικό με τη Νέα Σαλαμίνα, την Τετάρτη στη Λεμεσό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ