aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΛ: Εκεί ακριβώς που το ήθελε...

ΑΕΛ: Εκεί ακριβώς που το ήθελε…

ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ

Οι αντιδράσεις των παικτών της ΑΕΛ μετά το τέλος του ντέρμπι στο ΓΣΠ με τον ΑΠΟΕΛ, τα έλεγαν όλα. Η ικανοποίηση για τον βαθμό της ισοπαλίας στο ΓΣΠ ήταν ζωγραφισμένη στο πρόσωπο τους, έστω κι αν ο προπονητής της Λεμεσιανής ομάδας Ντούσαν Κέρκεζ δήλωσε πως «τους βλέπω στα αποδυτήρια που δεν είναι χαρούμενοι επειδή ήθελαν τη νίκη».

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ – ΑΕΛ: Ξέχασαν το θέαμα στα αποδυτήρια

Η ομάδα της Λεμεσού όπως αγωνίστηκε και όπως παρατάχθηκε, πήγε το παιχνίδι εκεί ακριβώς που ήθελε. Δηλαδή, το κράτησε σε ισορροπία, έριξε το ρυθμό και το προσάρμοσε στις δικές της ανάγκες, οδηγώντας τον αντίπαλό της να κάνει λιγότερες τελικές προσπάθειες απ’ όσες βγάζει κατά μέσο όρο σε κάθε του αγώνα. Η αλήθεια είναι ότι η ΑΕΛ αντιμετώπισε κινδύνους, κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο, γλίτωσε όμως από παραβίαση της εστίας της και κράτησε τον πολύτιμο βαθμό που απέσπασε σε μια έδρα που λίγες ομάδες θα καταφέρουν να φύγουν με κέρδος.

Διαβάστε επίσης: Δεν «Χ»αλάστηκε η ΑΕΛ, ά«Χ»αρο το ντεμπούτο Τραμετσάνι! (vid & pics)

Ο τρόπος που αγωνίστηκαν οι «γαλαζοκίτρινοι» πιστώνεται εν πολλοίς στον Ντούσαν Κέρκεζ, ο οποίος παρουσιάστηκε αρκετά διαβασμένος στο τρόπο παιχνιδιού του ΑΠΟΕΛ, κερδίζοντας ακόμη περισσότερους πόντους για τις προπονητικές του ικανότητες.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ