aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΛ: Είναι ώρα να την… φοβούνται!

ΑΕΛ: Είναι ώρα να την… φοβούνται!

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

«Είναι ώρα να μας φοβούνται», ανήρτησε στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης ο Ανδρέας Μακρής, λίγο μετά το τέλος του αγώνα στη Λάρνακα. Είναι αλήθεια πως, η ΑΕΛ τρελαίνει εχθρούς και φίλους με την πορεία της και εκεί που βρίσκεται τώρα το πέτυχε με την αξία της. Ξεπερνά κάθε προσδοκία. Ό,τι κέρδισε, άξιζε να το κερδίσει και σε όλα της τα παιχνίδια, ήταν εξαιρετική με την τακτική της και την όλη παρουσία της.

Το παιχνίδι της έχει ηρεμία και όπως ανέφερε και ο Ανδρέας Αβραάμ, όλοι παίζουν για την ομάδα, «ο ένας για τον άλλο και όλοι για την ομάδα». Προχθές η ΑΕΛ ξεχώρισε και πάλι για το ομαδικό της πνεύμα, για την εξαιρετική αντίληψη που είχαν οι αμυντικοί της στις δύσκολες περιόδους, όταν η ΑΕΚ πίεσε με κάθε τρόπο για να ισοφαρίσει. Ο Λαφράνς, περνά την καλύτερη περίοδο της ποδοσφαιρικής του καριέρας, καθώς ήταν και πάλι ηγέτης. Πολύ καλοί και οι άλλοι στην άμυνα, ο Γκαθτανιάγα ήταν πάλι αθόρυβος αλλά με πολλή προσφορά, όπως και οι Τόρες, Χουράδο που ήταν μια διαρκής απειλή.

Ο Αβραάμ πέρα από το δοκάρι που είχε, ήταν εξαιρετικός σε όλους τους τομείς. Λίγα λεπτά μετά τους πανηγυρισμούς για τη νίκη, όλοι στάθηκαν στη συνέχεια, αφού την Κυριακή θα αντιμετωπίσουν τον Απόλλωνα. Από σήμερα αρχίζει και η προετοιμασία για το παιχνίδι αυτό. Ο Ντούσαν Κέρκεζ είδε αρκετούς παίκτες του να δέχονται κίτρινη κάρτα, αλλά κανένας δεν έφθασε σε απαγορευτικό αριθμό. Έτσι με όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του, θα ετοιμάσει την ομάδα του για το νέο ντέρμπι.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ