aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαAEΛ: Είναι αδιανόητο για την αξία τους να μένουν αδρανείς

AEΛ: Είναι αδιανόητο για την αξία τους να μένουν αδρανείς

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Από δυο ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ, τους Μανουέλ Τόρες και Γκεβόργκ Γκαζαριάν, οι απαιτήσεις είναι περισσότερες. Με το περιορισμένο έμψυχο δυναμικό που έχει αυτή την περίοδο η ΑΕΛ, οι δυο τους αποτελούν δυο μάχιμες μονάδες, οι οποίες μπορούν να προσδώσουν περισσότερη ποιότητα και βάθος στην ομάδα τους. Αν ανεβάσουν στροφές, οι δύο ποδοσφαιριστές θα κάνουν και πιο εύκολο το έργο του προπονητή τους. Είναι αδιανόητο για την αξία τους να μένουν αδρανείς, κάτι για το οποίο δεν φέρει ευθύνη ο προπονητής τους.

Η τωρινή περίοδος προσφέρεται για να πάρουν και αυτοί τα πάνω τους. Για τον Τόρες δεν χρειάζονται πολλές συστάσεις. Απλά τον πήρε πίσω ο σοβαρός τραυματισμός του και η διαφωνία που είχε για ένα διάστημα με τον προπονητή του. Η κατάσταση είναι αλλιώτικη όμως τώρα και στα παιχνίδια που θα ακολουθήσουν θα χρειαστεί η βοήθειά του.

Ο Γκαζαριάν περιορίστηκε σε ρόλο θεατή για μεγάλο διάστημα, λόγω του τραυματισμού του. Ακολούθησε μια θεραπευτική αγωγή, πήρε τελευταία κάποια λεπτά συμμετοχής και το μόνο που απομένει είναι να αποδείξει πως θα βοηθήσει στην υλοποίηση των στόχων της ΑΕΛ. Αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι, αλλά δεν έχει κάνει τίποτε που να δικαιολογεί την παρουσία του. Είναι όμως καλά τώρα και ο Αρμένιος μπορεί να αποτελέσει την εσωτερική μετεγγραφή των γαλαζοκίτρινων. Πιο πολύ μπορεί να βοηθήσει στις πτέρυγες, μπορεί όμως και από τη μεσαία γραμμή να ανεβάσει το επίπεδο της ΑΕΛ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ