aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΛ: Ευχαριστημένος ο Σοφοκλέους

ΑΕΛ: Ευχαριστημένος ο Σοφοκλέους

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Είναι πολύ νωρίς για να πει κάποιος μεγάλες κουβέντες για την ΑΕΛ, όμως δεν κρύβει κανείς στον σύλλογο την ικανοποίησή του από τη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας. Ιδιαίτερα ευχαριστημένος είναι και ο πρόεδρος του συλλόγου της Λεμεσού Ανδρέας Σοφοκλέους, ο οποίος μίλησε με τον Ντούσαν Κέρκεζ την περασμένη εβδομάδα. Οι δύο άνδρες φάνηκε να έχουν πλήρη ταύτιση απόψεων, στα θέματα που αφορούν την ομάδα και τους στόχους της.

Ο Βόσνιος προπονητής είναι αφοσιωμένος στη δουλειά του και προς το παρόν, στο μυαλό του είναι το παιχνίδι που ακολουθεί με την Αλκή στο Τσίρειο (7/10). Μετά από τέσσερις νίκες, χρειάζεται περισσότερη συγκέντρωση και αφοσίωση στον στόχο, καθώς οι αντίπαλοι θα υπολογίζουν περισσότερο την ομάδα του. Μια πέμπτη νίκη θα βοηθήσει και άλλο τους ποδοσφαιριστές, αφού ακολουθεί η εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΑΠΟΕΛ στη Λευκωσία.

Αναφορικά με τα αγωνιστικά δεδομένα, υπάρχουν οι αμφιβολίες για τους Αντάμοβιτς, Ρομάν και Φιντέλις, όμως στην παρούσα φάση, υπάρχουν οι επιλογές για να παρουσιαστεί η ΑΕΛ σε ακόμη ένα παιχνίδι δυνατή και ουσιαστική. Οι γαλαζοκίτρινοι είναι πρώτοι στη βαθμολογία, χωρίς να δεχθούν γκολ, όμως δεν πετούν στα σύννεφα και πλέον βλέπουν κάθε παιχνίδι ξεχωριστά.

Διαβάστε επίσης: Με το 5Χ3 να βρει τον ΑΠΟΕΛ

Η ουραγός Αλκή είναι το επόμενο εμπόδιο και οι γαλαζοκίτρινοι μόνο υποτιμητικά δεν βλέπουν τον αγώνα. Η επικείμενη αντίπαλος μπορεί να είναι στην τελευταία θέση, όμως έχει κάνει καλά παιχνίδια και μόνο με καλή απόδοση και αγωνιστική πειθαρχία μπορεί να φτάσει στον στόχο της.

Η φιλοσοφία του Βόσνιου τεχνικού είναι ξεκάθαρη και οι ποδοσφαιριστές του, την έχουν απόλυτα εμπεδώσει. Κάθε παιχνίδι θα είναι και μια δοκιμασία και στην ΑΕΛ ελπίζουν πως θα ανέβει και άλλο η απόδοση βασικών ποδοσφαιριστών, όπως ο Χουράδο, ο Μπενίτεθ και ο Τόρες. Σε ικανοποιητικούς ρυθμούς κινούνται οι δύο μέσοι, ο Ζντραφκόσκι και Γκαζτανιάγα. Αμφότεροι «έδεσαν» και ο ένας καλύπτει τον άλλο, όμως οι δυσκολίες θα είναι πολύ περισσότερες στη συνέχεια και θα χρειαστεί και άλλη προσπάθεια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ