aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΛ: Έχει ποιοτικές επιλογές και κάνει «παιχνίδι» ο Κέρκεζ

ΑΕΛ: Έχει ποιοτικές επιλογές και κάνει «παιχνίδι» ο Κέρκεζ

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Πανέτοιμοι παρουσιάζονται στην ΑΕΛ για να δώσουν τη «μάχη» σε όλα τα μέτωπα τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο. Ο Ντούσαν Κέρκεζ, μετά τις εμφανίσεις της ομάδας στα φιλικά, μένει να παρουσιάσει ένα αξιόμαχο σύνολο και στα επίσημα ματς, το οποίο θα είναι σε θέση να διεκδικήσει βαθμούς απέναντι σε κάθε αντίπαλο.

Οι γαλαζοκίτρινοι μετρούν αντίστροφα για τον αγώνα της πρεμιέρας που θα βρουν απέναντί τους τον Ερμή στο «Αμμόχωστος» το Σάββατο. Πρόκειται για παιχνίδι με εξαιρετικό βαθμό δυσκολίας στο οποίο η ΑΕΛ καλείται να καταθέσει πάθος και συγκέντρωση για να πάρει αυτό που θέλει, τη νίκη.

Στο μυαλό του τεχνικού των γαλαζοκίτρινων ίσως να υπάρχουν κάποια ερωτηματικά για μία ή δύο θέσεις στο αρχικό σχήμα που θα παρουσιάσει στο πρώτο ματς της σεζόν. Το βασικό ερωτηματικό αφορά στην κορυφή της επίθεσης με τον Μυτίδη να έχει ένα μικρό προβάδισμα έναντι του Χουράδο. Κάνοντας μία πρόβλεψη, για τις επιλογές του Βόσνιου προπονητή, ο οποίος θα στηριχθεί στο 4-2-3-1 ή στο 4-3-3, όλα δείχνουν πως ο Βοζίνια θα είναι ο βασικός τερματοφύλακας της ΑΕΛ. Δεξιά στην άμυνα ο Νιλς Τεϊσέιρα και στην αντίθετη πλευρά, αριστερά, ο Αβραάμ. Στο κέντρο της άμυνας τις δύο θέσεις θα καλύψουν οι Λαφράνς και Ζούνιορ. Στη μεσαία γραμμή, τουλάχιστον για την ώρα ως βασικοί προορίζονται οι Σίλβα, Αντάμοβιτς και Ντα Σίλβα, ενώ «παίζει» και το ενδεχόμενο στην πρεμιέρα να ξεκινήσει ο Ζντραβκόφσκι. Στην κορυφή της επίθεσης έχει προβάδισμα ο Μυτίδης και στα άκρα οι Τόρες και Μπενίτεθ. Στα θετικά της προετοιμασίας είναι το γεγονός πως όλοι οι ποδοσφαιριστές πήραν χρόνο συμμετοχής.

Οι Χ. Κυριάκου, Πεχλιβάνης, Ράσο, Φιντέλις, Μαρκόσκι και Χουράδο έδειξαν πως είναι πανέτοιμοι για να διεκδικήσουν θέση βασικού, ενώ από το επόμενο παιχνίδι θα υπολογίζεται και ο Καστανάγια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ