aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΛ: Εάν είναι στα καλύτερά τους…

ΑΕΛ: Εάν είναι στα καλύτερά τους…

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Με την παραμονή των Τόρες και Γκαζαριάν, στην ΑΕΛ δημιουργούνται νέα δεδομένα, με την προϋπόθεση πως και οι δύο ποδοσφαιριστές θα παρουσιαστούν ανεβασμένοι και θα βοηθήσουν την ομάδα τους να υλοποιήσει τους στόχους της. Δεν υπάρχει αμφιβολία πως είναι και οι δύο αξιόλογοι και ποιοτικοί και ότι μπορούν να βοηθήσουν ουσιαστικά. Ο Τόρες είναι πιθανό να συμπεριληφθεί στην αποστολή του αυριανού αγώνα με την ΑΕΚ. Βρίσκεται σε καλή κατάσταση, καθώς ακολουθούσε κανονικά το πρόγραμμα με την ομάδα του όσο διάστημα ήταν εκτός πλάνου. Αντίθετα, ο Γκαζαριάν κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το παιχνίδι με τον Απόλλωνα.

Απ’ εκεί και πέρα, οι γαλαζοκίτρινοι έχουν άλλη μία προπόνηση, τη σημερινή, πριν το παιχνίδι με την ΑΕΚ στο «Αρένα». Το παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό και ο Κέρκεζ ετοιμάζει το πλάνο του για να παρουσιαστεί πανέτοιμη η ομάδα του. Δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Αντάμοβιτς και τον Ζντραφκόσκι και προσανατολίζεται να παρουσιάσει στη μεσαία γραμμή τους Μεντόγιεβιτς, Γκαστανιάγα και Αγκάνοβιτς. Υπάρχει και η σκέψη να ξεκινήσει ο Γερολέμου και να παίξει δίπλα από τον Χουράδο ο Αγκάνοβιτς, αφήνοντας στον πάγκο τον Εμαέ. Όλα είναι ανοικτά, με τους σίγουρους στην άμυνα να είναι οι Α. Τεϊσέιρα, Γκοντάλ και Ράσο. Για τα άκρα υπάρχουν οι επιλογές των Κυριάκου, Αντωνίου, Ν. Τεϊσέιρα, Αβραάμ και Γουήλερ.

Με τα βαθμολογικά δεδομένα που υπάρχουν, το αυριανό παιχνίδι έχει αποκτήσει τεράστιο ενδιαφέρον και αυτό που εύχονται στην ΑΕΛ είναι οι ποδοσφαιριστές να βρεθούν στη μέρα τους. Είχαν καλά διαστήματα στους δύο αγώνες του 2020 με τη Δόξα και τη Νέα Σαλαμίνα, όμως δεν ήταν αρκετά για να τους σπρώξουν στις νίκες. Το ματς με την ΑΕΚ θα είναι δύσκολο και η συγκέντρωση, ο περιορισμός των λαθών και το μηδέν στην άμυνα θα παίξουν τον ρόλο τους για να μπορέσουν με υπομονή οι γαλαζοκίτρινοι να φθάσουν στον στόχο τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ