aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΛ: Δυσάρεστα μαντάτα για Αντωνίου, υπέστη ρήξη χιαστών

ΑΕΛ: Δυσάρεστα μαντάτα για Αντωνίου, υπέστη ρήξη χιαστών

Επιβεβαιωθήκαν οι φόβοι για σοβαρό τραυματισμό του Μηνά Αντωνίου. Τα μαντάτα για τον Κύπριο διεθνή είναι δυσάρεστα, αφού οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε την επόμενη μέρα του ντέρμπι με τον Απόλλωνα έδειξαν ρήξη χιαστών. Η εξέλιξη αυτή θα κρατήσει τον 27χρονο άσο εκτός αγωνιστικής δράσης για αρκετούς μήνες.

O δεξιοπόδαρος ποδοσφαιριστής πραγματοποιούσε μια από τις καλύτερες σεζόν της καριέρας του με 28 συμμετοχές στο πρωτάθλημα, εκ των οποίων οι 22 ως βασικός. Κέρδισε την εμπιστοσύνη του Ντούσαν Κέρκεζ, ενώ κλήθηκε στην εθνική Κύπρου και πήρε φανέλα βασικού από τον Νίκο Κωστένογλου στα παιχνίδια της προκριματικής φάσης του Μουντιάλ.

H ενημέρωση της ΑΕΛ: «Η ΑΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ανακοινώνει ότι ο Διεθνής ποδοσφαιριστής της ομάδας μας Μηνάς Αντωνίου πέρασε από ιατρικές εξετάσεις το αποτέλεσμα των οποίων έδειξε Ρήξη Πρόσθιου Χιαστού Συνδέσμου.

Έπειτα από αυτή την εξέλιξη ο ποδοσφαιριστής θα υποβληθεί το συντομότερο σε επέμβαση για την αποκατάσταση του προβλήματος.

Ο Προεδρος και σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα ευχόμαστε στον Μηνά ταχεία ανάρρωση».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ