aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΛ δύο ταχυτήτων…

ΑΕΛ δύο ταχυτήτων…

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση. Για την ΑΕΛ η απώλεια δύο βαθμών στο παιχνίδι με τον Ερμή στο «Αμμόχωστος» ήρθε να επιβεβαιώσει άλλη μία φορά την τρομερή διαφορά που προκύπτει μεταξύ των εντός και των εκτός έδρας εμφανίσεών της.

Και εξηγούμαστε: Η ομάδα του Ντούσαν Κέρκεζ έδωσε 10 αγώνες στο Τσίρειο, μετρώντας 9 νίκες και 1 μόλις ισοπαλία. Πίστωσε εν ολίγοις στο ταμείο 28 από τους 30 βαθμούς που διεκδίκησε, δείχνοντας απίστευτη συνέπεια. Γεγονός που προφανώς αποτέλεσε εφαλτήριο ώστε να βρίσκεται στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Τι κάνει μακριά από την έδρα της; Βαδίζει και παραπατά… Σε 11 αναμετρήσεις ηττήθηκε στις 5, «κόλλησε» στην ισοπαλία 2 φορές και πανηγύρισε το «τρίποντο» 4 φορές. Πίστωσε στο ταμείο 14 από τους 33 βαθμούς που διεκδίκησε.

Είναι αυτονόητο, λοιπόν, πως εάν οι γαλαζοκίτρινοι της Λεμεσού θέλουν να διεκδικήσουν με αξιώσεις τη διεκδίκηση ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου ή ακόμα και την κατάκτηση του τίτλου, καλούνται να βελτιώσουν κατακόρυφα τις επιδόσεις τους μακριά από το Τσίρειο. Ο Κέρκεζ εννοείται πως θα τα πει με τους παίκτες του, θα τους επισημάνει τα λάθη στο παιχνίδι με τον Ερμή, δίνοντας το σύνθημα για σκληρή δουλειά ενόψει του εξ αναβολής αγώνα της Τετάρτης με αντίπαλο τον ΑΠΟΕΛ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ