aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΛ: Δόξα.. και τέλος η Λευκωσία

ΑΕΛ: Δόξα.. και τέλος η Λευκωσία

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Η αυριανή έξοδος της ΑΕΛ στη Λευκωσία και συγκεκριμένα στο Μακάρειο για να αναμετρηθεί με τη Δόξα, θα είναι η τελευταία για την Α’ φάση του πρωταθλήματος. Κλήθηκε να αντιμετωπίσει όλες τις ομάδες που εδρεύουν στην πρωτεύουσα στις πρώτες οκτώ αγωνιστικές και θα τις φιλοξενήσει στο Τσίρειο στο Β’ γύρο.

Συγκεκριμένα, προηγήθηκαν οι αγώνες με τον Ολυμπιακό, τον ΑΠΟΕΛ και την Ομόνοια. Πέτυχε τη νίκη απέναντι στους μαυροπράσινους στο Μακάρειο (2-1), εκεί που θα αντιμετωπίσει αύριο και τη Δόξα και θα θελήσει να ζευγαρώσει τις νίκες της στο συγκεκριμένο στάδιο. Αντιθέτως, δέχθηκε την ήττα από τους «αιώνιους», αρχικά από τον ΑΠΟΕΛ (0-1) και ακολούθως από την Ομόνοια (0-3), παιχνίδια που έγιναν στο ΓΣΠ.

Η προετοιμασία των γαλαζοκιτρίνων ολοκληρώνεται με απογευματινή προπόνηση. Ο Κέρκεζ μετρά την επάνοδο του Αβραάμ μετά από αρκετό διάστημα αποχής αλλά και του Τεϊσέιρα, που δεν αγωνίστηκε στο προηγούμενο ματς λόγω καρτών. Ο Πορτογάλος αναμένεται να επανέλθει στο αρχικό σχήμα αντί του Ράσο και να αποτελέσει με τον Μπουνόζα το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Ίσως να είναι και η μοναδική αλλαγή σε σχέση με το ματς που προηγήθηκε. Αντιθέτως, ο Αβραάμ λόγω του μεγάλος διαστήματος αποχής θα βρίσκεται εκτός απροόπτου στον πάγκο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ