aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΛ: Διαθέτει και ποιότητα και πλειάδα επιλογών

ΑΕΛ: Διαθέτει και ποιότητα και πλειάδα επιλογών

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Το βάθος της φετινής ΑΕΛ είναι πολύ μεγαλύτερο από τις προηγούμενες σεζόν, κάτι που το «φωνάζει» πολύ περισσότερο τώρα με την ετοιμότητα των Γκαζαριάν, Μπουνόζα, Ντανίλο και Σάντος. Τέσσερις ποδοσφαιριστές που προορίζονται για βασικοί. Ωστόσο, η  θετική εικόνα της ΑΕΛ στα πρώτα δύο ματς, τουλάχιστον στο μεγαλύτερο διάστημά τους και κυρίως τα νικηφόρα αποτελέσματα, δεν μπορεί να προδικάζει σε τίποτα τις επιλογές του Κέρκεζ για το αρχικό σχήμα.

Ο Βόσνιος προπονητής, που διαπιστώνει ότι οι αυξημένες επιλογές και ο συναγωνισμός ανεβάζει το επίπεδο της ομάδας, είναι σε ευχάριστη αλλά και δύσκολη θέση για την ενδεκάδα που θα παρουσιάσει απέναντι στον ΑΠΟΕΛ την Κυριακή. Το θετικό για την ΑΕΛ, ενόψει του προσεχούς ντέρμπι είναι ότι, εκτός απροόπτου πάει κομπλέ. Πέρα από τις επιλογές στο αρχικό σχήμα, ο Κέρκεζ γυρνώντας προς τον πάγκο θα έχει αρκετές και ποιοτικές λύσεις για να αλλάξει ενδεχομένως κάτι στο παιχνίδι της ομάδας του.

Από σήμερα επανέρχονται στις προπονήσεις και οι διεθνείς. Την ίδια ώρα, συνεχίζεται η προσπάθεια της διοίκησης για εξεύρεση φόρμουλας για τερματισμό του συμβολαίου με τον Γκοντάλ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ