aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΛ: Δεν το κουνάει απ' εκεί ο Γκαθτανιάγα

ΑΕΛ: Δεν το κουνάει απ’ εκεί ο Γκαθτανιάγα

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ο Ντούσαν Κέρκεζ δούλεψε πολύ για να ετοιμάσει τους ποδοσφαιριστές του για το ντέρμπι με τον Απόλλωνα και από σήμερα ξεκίνησε η προσπάθεια για την καλύτερη δυνατή προετοιμασία για τον αγώνα με την Πάφος FC στο «Στέλιος Κυριακίδης».

Στο παιχνίδι που ακολουθεί την Κυριακή, η ΑΕΛ θα έχει δύο απουσίες, καθώς λόγω καρτών δεν υπολογίζονται οι Χάρης Κυριάκου και Ατνάν Αγκάνοβιτς. Θα επιστρέψει ο Αντρέ Τεϊσέιρα, ο οποίος λογικά θα πάρει θέση στο κέντρο της άμυνας. Μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα ξεκαθαρίσει η κατάσταση με τον Γκοντάλ.

Η άμυνα, πάντως, με τον Γκαθτανιάγα ως στόπερ, πήγε πολύ καλά και το πιο πιθανό είναι πως ο Ισπανός θα παραμείνει στη συγκεκριμένη θέση. Απ’ εκεί και πέρα, στη μεσαία γραμμή θα πάρει θέση βασικού ο Αντάμοβιτς, συμπληρώνοντας την τριάδα με τους Μεντόγιεβιτς και Ζντραφκόφσκι.

Το ζητούμενο για την ΑΕΛ είναι να παρουσιάσει την ίδια φρεσκάδα όπως και στο ντέρμπι, διατηρώντας το μηδέν στην άμυνα και προσπαθώντας να βρει τρόπους για το γκολ που θα της επιτρέψει να φύγει με το «διπλό». Κάθε παιχνίδι είναι διαφορετικό και χρειάζεται προσοχή και σωστή προσέγγιση, ιδιαίτερα τώρα απέναντι στην Πάφος FC, που βρίσκεται σε ανοδική πορεία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ