aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΛ: Δεν θέλει να χάσει τέτοιο παίκτη

ΑΕΛ: Δεν θέλει να χάσει τέτοιο παίκτη

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Είναι κάποιοι ποδοσφαιριστές που θεωρούνται «κλειδιά» για μια ομάδα, είναι ικανοί να κάνουν τη διαφορά, είναι προσωπικότητες. Ένας απ’ αυτούς για την ΑΕΛ είναι ο Σλόμποταν Μεντόγεβιτς. Ο Σέρβος μέσος είχε πολύ καλή παρουσία πέρσι, ήταν από τους παίκτες της ΑΕΛ που ξεχώρισαν.

Στα 29 του χρόνια, ο Μεντόγεβιτς κουβαλά την εμπειρία από το γερμανικό πρωτάθλημα (Βόλφσμπουργκ, Άιντραχτ, Ντάρμσταντ) και είναι ικανός να αποτελέσει και τη νέα περίοδο τον ηγέτη της λεμεσιανής ομάδας. Στον Σέρβο έγινε πρόταση για μειωμένες αποδοχές σε σχέση με τι προνοεί το υφιστάμενο συμβόλαιο και στην ΑΕΛ είναι σε αναμονή της απάντησής του.

Προσδοκούν σε καταφατική απάντηση, με τον Κέρκεζ να επιθυμεί διακαώς τον Μεντόγεβιτς στο ρόστερ της νέας περιόδου. Εντός της ημέρας ο Βασίλης Παπαφώτης θα βρεθεί στη Λεμεσό για να ολοκληρωθεί και τυπικά η μετακίνησή της στην ομάδα της Λεμεσού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ