aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΛ: Δεν θα περιμένει άλλο τον Παρούτη, ψάχνει για άλλον

ΑΕΛ: Δεν θα περιμένει άλλο τον Παρούτη, ψάχνει για άλλον

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Τον Δανιήλ Παρούτη θέλησε να εντάξει στο ρόστερ της η ΑΕΛ, κρίνοντας πως ο νεαρός είναι σε θέση να αποτελέσει μια επιλογή για την επίθεση, έχοντας την προοπτική ανέλιξης αφού είναι μόλις 19 χρονών.

Ωστόσο, από τη στιγμή που δεν προχώρησε η περίπτωση αυτή, με τη Νοβάρα να προτάσσει οικονομικές απαιτήσεις για να ανάψει το πράσινο φως για παραχώρησή του, στην ΑΕΛ όπως πληροφορούμαστε δεν μπορούν να περιμένουν άλλο τον Παρούτη.

Οι σκέψεις που γίνονται, πλέον, από πλευράς των γαλαζοκιτρίνων είναι για προσθήκη πιο έτοιμου ποδοσφαιριστή αλλά και πάλι για τον Κατάλογο Β. Ήδη άρχισε η αναζήτηση ενός τέτοιου ποδοσφαιριστή, που θα πλαισιώσει τους Μαέ και Μάιντεβατς για την επίθεση. Θα αποτελέσει ουσιαστικά την τρίτη επιλογή για τη γραμμή κρούσης.

Την ίδια ώρα στην ΑΕΛ συνεχίζεται η αναζήτηση αριστεροπόδαρου κεντρικού αμυντικού και δεξιού μπακ. Υπάρχουν υποψήφιοι αλλά παράλληλα αξιολογούνται περιπτώσεις που προτείνονται και κρίνονται καλές. Δεν θα αργήσουν οι επόμενες κινήσεις των γαλαζοκιτρίνων, που θα συμπληρώσουν σε μεγάλο βαθμό το ρόστερ της νέας περιόδου.

Ακόμη, ο Γκαστανιάγα θα καθορίσει πιθανόν άλλη μια προσθήκη έμπειρου ποδοσφαιριστή, εκτός απροόπτου για τη μεσαία γραμμή εκεί που αγωνίζεται ο Ισπανός. Παρόλο που στο ποδόσφαιρο αλλάζουν τα δεδομένα από τη μια στιγμή στην άλλη, φαντάζει εξαιρετικά δύσκολο να συνεχίσει στην ΑΕΛ ο Γκαστανιάγα αφού με απόφαση του προέδρου κόπηκε κάθε επαφή μαζί του. Εάν ο Ισπανός κάνει δεύτερες σκέψεις και αποδεχθεί την πρόταση του συλλόγου, τότε την απόφαση για το μέλλον του ποδοσφαιριστή θα λάβει ο Ανδρέας Σοφοκλέους.

Στην ΑΕΛ, με τις προσθήκες που έγιναν αλλά και αυτές που έπονται, σε συνδυασμό με τη διατήρηση των πλείστων παικτών από το περσινό ρόστερ, παρουσιάζονται αισιόδοξοι ενόψει της νέας σεζόν. Θεωρούν πως, το έμψυχο δυναμικό είναι σε θέση να οδηγήσει την ΑΕΛ σε πρωταγωνιστική πορεία.

Επίσης, στηρίζουν πολλά στην παρουσία του Κέρκεζ, που για τρίτη σερί σεζόν θα είναι στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας. Πιο έμπειρος από ποτέ ο Βόσνιος τεχνικός, παρουσιάζεται κι αυτός αποφασισμένος να δείξει εκ νέου έργο και να δικαιώσει κυρίως τον πρόεδρο της ΑΕΛ για την απόφασή του να ανανεώσουν προσφάτως τη συνεργασία τους για ακόμη δύο χρόνια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ