aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΛ: Δεν είναι το παν, έχει τα οφέλη του

ΑΕΛ: Δεν είναι το παν, έχει τα οφέλη του

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Τα ψέματα τελειώνουν και πλέον ο καθρέφτης για κάθε ομάδα, θα είναι το πρωτάθλημα. Τα ίδια ισχύουν για την ΑΕΛ, που είχε πολύ καλή πορεία στην σεζόν που πέρασε, κυνήγησε κάτι καλό στην Ευρώπη, αλλά τώρα ορθώνεται μπροστά της νέα πρόκληση. Την Κυριακή ρίχνεται στη μάχη του πρωταθλήματος, με πρώτη αντίπαλο την Ανόρθωση στο Τσίρειο και στόχος είναι να κάνει ποδαρικό. Δεν κρίνεται ασφαλώς η τύχη καμίας ομάδας μπαίνοντας με το δεξί στο πρωτάθλημα, όμως η καλή αρχή μπορεί να αποδειχτεί βοηθητική για τη συνέχεια.

Ο Ντούσαν Κέρκεζ θα στηριχθεί στο έμψυχο δυναμικό της προηγούμενης περιόδου, καθώς δεν έγιναν και πολλές αλλαγές. Ο σύλλογος της Λεμεσού απέκτησε τους Γκαζαριάν και Κάρλος, είναι διαθέσιμος και ο Τόρες, ενώ και οι άλλοι είναι κατά έναν χρόνο πιο έμπειροι.

Η ΑΕΛ είναι υποχρεωμένη να κοιτάξει μπροστά, για να έχει πορεία αντάξια του ονόματός της. Θα έχει στόχο νίκες με καλές εμφανίσεις, που θα τη βοηθήσουν σε πολλούς τομείς. Πρώτιστα και κύρια για να πείσει τον κόσμο της πως αξίζει της εμπιστοσύνης του, για να επιστρέψει στο γήπεδο. Οι ποδοσφαιριστές έχουν αποδείξει την περασμένη σεζόν, καθώς και στους δύο αγώνες με τον Άρη Θεσσαλονίκης, πως έχουν τις δυνατότητες  να οδηγήσουν την ΑΕΛ σε καλύτερες ημέρες. Μπορεί να μην είναι υψηλόμισθοι, σε σχέση με όσα αμείβονται οι παίκτες των κύριων ανταγωνιστών της ομάδας της Λεμεσού, αλλά αυτό ίσως και να μην παίξει τόσο σημαντικό ρόλο, αν η ομάδα τους έχει την περσινή συνοχή και ομαδικότητα. Η τεχνική ηγεσία φρόντισε να δημιουργήσει υγιή κατάσταση και αυτό είναι θετικό στοιχείο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ