aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΛ: Δεν μπορούν να υποσχεθούν τίποτε

ΑΕΛ: Δεν μπορούν να υποσχεθούν τίποτε

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Και τώρα ο τελικός του κυπέλλου. Στην ΑΕΛ δεν μπορούν να υποσχεθούν τίποτε, όμως θα κάνουν τα πάντα για να κατακτήσουν το τρόπαιο και να κλείσουν τη χρονιά με τον καλύτερο τρόπο. Ο Ντούσαν Κέρκεζ απέναντι στον ΑΠΟΕΛ, στο τελευταίο παιχνίδι του πρωταθλήματος, προφύλαξε την ενδεκάδα που υπολογίζει να χρησιμοποιήσει την Τετάρτη στο ΓΣΠ. Αυτοί που αγωνίστηκαν, ωστόσο, δεν τα κατάφεραν και έχασαν με 4-0.

Το προχθεσινό παιχνίδι θα είναι διαφορετικό σε σχέση με αυτό που ακολουθεί. Ο τελικός θα είναι αλλιώτικος, τουλάχιστον έτσι θέλουν να πιστεύουν στην ΑΕΛ, πως η ομάδα τους στο τελευταίο παιχνίδι της σεζόν θα κάνει χαρούμενους τους οπαδούς της. Το πρόγραμμα ενόψει του τελικού περιελάμβανε και χθες προπόνηση, ενώ σήμερα και αύριο η τεχνική ηγεσία θα ασχοληθεί με την τακτική που θα ακολουθήσει. Από αυτούς που ξεκίνησαν βασικοί προχθές, οι Γκαζτανιάγα και Γουίλερ έχουν πολλές πιθανότητες να βρεθούν στο βασικό σχήμα της ομάδας του τελικού.

Ο Ντούσαν Κέρκεζ αναγνωρίζει τις δυσκολίες της συνάντησης, όπως και το γεγονός ότι ο ΑΠΟΕΛ διαθέτει μια πλήρη ομάδα, ενώ αγωνίζεται και στο δικό του γήπεδο. Στην ΑΕΛ νιώθουν, όμως, ότι είναι έτοιμοι για την υπέρβαση και πως έχουν την ευκαιρία να αποχαιρετήσουν τη χρονιά, όχι μόνο με το εισιτήριο της Ευρώπης, αλλά και με την κατάκτηση του κυπέλλου. Παραμένουν ακόμη οι αμφιβολίες για τον Μακρή και το πιο πιθανό είναι πως στην επίθεση θα πλαισιώσει τον Χουράδο ο Σχρανζ, χωρίς να αποκλείεται να δούμε και κάτι άλλο, να ξεκινήσει για παράδειγμα δίπλα από τον Ισπανό φορ ο Αντόνια.

Το μόνο σίγουρο είναι ο πως ο Ντούσαν Κέρκεζ θα επαναφέρει το 3-5-2, σε σχέση με το προχθεσινό 4-2-3-1. Θα περιμένει τη σημερινή και αυριανή προπόνηση για να πάρει τις οριστικές του αποφάσεις, όμως έχει κατά ένα μεγάλο ποσοστό σχηματίσει στο μυαλό του την ενδεκάδα που θα παρατάξει την ερχόμενη Τετάρτη. Τουλάχιστον οι εννέα από τους έντεκα είναι γνωστοί, οι Βοζίνια, Ζούνιορ, Α, Τεϊσέιρα, Λαφράνς, Ν. Τεϊσέρα, Αβραάμ, Ντα Σίλβα, Γκαζτανιάγα και Χουράδο. Τις άλλες δύο θέσεις διεκδικούν, τη μία στη μεσαία γραμμή, ο Ζντραφκόσκι με τον Αντάμοβιτς και την άλλη στην επίθεση, ένας από τους Μακρή και Σχρανζ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ