aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΛ: Δεν ασχολούνται με τα σενάρια που κάνουν οι άλλες ομάδες

ΑΕΛ: Δεν ασχολούνται με τα σενάρια που κάνουν οι άλλες ομάδες

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Το μυαλό είναι μόνο στον Εθνικό Άχνας. Η αλλαγή στις ημερομηνίες (22 και 29 Απριλίου) διεξαγωγής των αγώνων για την ημιτελική φάση του κυπέλλου με τον Απόλλωνα, παρέχει την δυνατότητα στον Ντούσαν Κέρκεζ να παρατάξει ότι καλύτερο στο αυριανό παιχνίδι, που θα κρίνει την τύχη της ΑΕΛ για την είσοδο της στην πρώτη εξάδα.

Οι γαλαζοκίτρινοι δεν ασχολούνται με τα σενάρια που κάνουν οι άλλες ομάδες που φλερτάρουν την 6η θέση, παρά μόνο, πως με νίκη αύριο, θα μπει η ομάδα τους στην εξάδα. Θα μπορούσαν να απόφευγαν όλη αυτή την αγωνία και σεναριολογία, αν εξασφάλιζαν βαθμούς από προηγούμενα παιχνίδια, στα οποία μπορούσαν να έπαιρναν και άλλους βαθμούς. Ο Ντούσαν Κέρκεζ έχει διαχειριστεί πολύ καλά το έμψυχο δυναμικό που έχει στην διάθεση του και το μόνο που απομένει είναι να αυξήσει τους ρυθμούς ενέργειας όλων των ποδοσφαιριστών του.

Για διάφορους λόγους, δεν έχουν βοηθήσει ακόμη την ΑΕΛ, ορισμένοι ποδοσφαιριστές της. Ο Τόρες, ο Γκαζαριάν, ο Αντάμοβιτς και Ν. Τεϊσέιρα είναι πολύ καλές μονάδες, αλλά μέχρι τώρα δεν έβγαλαν τον καλύτερο τους εαυτό. Οι τρεις πρώτοι πήραν κάποια λεπτά συμμετοχής το τελευταίο διάστημα, χωρίς όμως να πείσουν. Ο τέταρτος, είναι συστηματικά εκτός και καλείται να αποδείξει πως μπορεί να βοηθήσει. Στους τέσσερις, προσθέστε και τους δύο Κύπριους, τον Γερολέμου και τον Παντελή, από τους οποίους όλοι περιμένουν πως θα έχουν περισσότερη προσφορά.

Προς το παρόν η προσοχή όλων είναι στο ματς που θα διεξαχθεί αύριο. Ο τεχνικό της ΑΕΛ, δεν θα έχει στην διάθεση του, τους Αβραάμ, Γκαθτανιάγα και Γκοντάλ. Επανέρχεται ο Ράσο, ο οποίος θα πάρει την θέση του στην τριάδα της άμυνας, δίπλα από τον Α. Τεϊσειρα και τον Χ. Κυριάκου. Στην δεξιά πλευρά θα είναι ο Αντωνίου, αλλά αριστερά παραμένει το ερωτηματικό. Ο τεχνικός της ΑΕΛ κάνει διάφορες σκέψεις, καθώς ο Αβραάμ που θα απουσιάσει, έβγαζε ποιότητα και ουσία από την πλευρά του.

Τις  άλλες θέσεις, στη μεσαία και επιθετική γραμμή θα πάρουν οι Ζντραφκόφσκι, Μεντόγιεβιτς, Αγκάνοβιτς, Εμαέ και Μαίντεβατς. Η ΑΕΛ δίνει την τελευταία της παράσταση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και δεν θέλει να είναι απούσα από τα πλει οφ που θα κρίνουν τα ευρωπαϊκά εισιτήρια. Είναι και θέμα γοήτρου να είναι παρούσα στα μεγάλα παιχνίδια, αλλά και θέμα καλύτερης ψυχολογίας.  Οι ποδοσφαιριστές αναμένοντας και τις αναμετρήσεις στο κύπελλο με τον Απόλλωνα, θα έχουν στα πόδια τους δυνατούς αγώνες, που θα τους βοηθήσουν να ανεβάσουν και την απόδοση τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ