aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΛ: Χουράδο επιτέλους ήρθες, καλωσόρισες…

ΑΕΛ: Χουράδο επιτέλους ήρθες, καλωσόρισες…

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Αυτός που φώναξε «παρών» μετά από καιρό ήταν ο Χουράδο. Ο Ισπανός, που πέτυχε και τα δύο γκολ της ομάδας του, θα επιστρέψει κατά πάσα πιθανότητα στο αρχικό σχήμα. Ο 30χρονος επιθετικός ήταν ευτυχισμένος μετά τη νίκη της ομάδας του και τα δύο προσωπικά γκολ.

«Είμαι πολύ χαρούμενος για τη νίκη μας, αλλά και για τα γκολ που πέτυχα. Ήταν μια δύσκολη περίοδος για εμένα χωρίς γκολ, αλλά δούλεψα σκληρά και δικαιώθηκα. Είναι σημαντικό για έναν επιθετικό να σκοράρει και είμαι πολύ χαρούμενος που τα κατάφερα» τόνισε στη Cytavision μετά το τέλος του αγώνα στο «Αμμόχωστος».

Η προχθεσινή ΑΕΛ νίκησε γιατί ήταν σοβαρή, η άμυνα ήταν εξαιρετική και οι ποδοσφαιριστές της έδειξαν πως δεν ήθελαν να χάσουν άλλο παιχνίδι. Απομένουν έξι παιχνίδια για να ολοκληρωθεί ο φετινός μαραθώνιος και αυτό που επικρατεί στην ΑΕΛ είναι να ξαναβρεί τη φρεσκάδα της, για να εξασφαλίσει ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Η επάνοδος στις νίκες ήλθε σε μια περίοδο που επιβαλλόταν, βαθμολογικά και ψυχολογικά. Οι γαλαζοκίτρινοι έχουν δύσκολο πρόγραμμα στη συνέχεια, καθώς την Τετάρτη αντιμετωπίζουν τον Απόλλωνα στον πρώτο αγώνα για την ημιτελική φάση του κυπέλλου, ενώ το Σάββατο φιλοξενούν τον ΑΠΟΕΛ. Δύο παιχνίδια με ψηλό βαθμό δυσκολίας, με τους γαλαζοκίτρινους να μην παίρνουν ανάσα.

Ο Ντούσαν Κέρκεζ έμεινε ευχαριστημένος από τον βαθμό ετοιμότητας των ποδοσφαιριστών του, αλλά είναι πιθανό να προχωρήσει σε μια-δυο αλλαγές στον αγώνα με τον Απόλλωνα. Ο Σχρανζ αποχώρησε τραυματίας, λόγω σκληρού μαρκαρίσματος που δέχτηκε στη φάση του πέναλτι από τον Τζολοβάρτ. Σήμερα θα ξεκαθαρίσει το μέγεθος του προβλήματός του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ