aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΛ: Χωρίς Βοζίνια, αλλά με Σχρανζ και μεσοεπιθετικές σκέψεις

ΑΕΛ: Χωρίς Βοζίνια, αλλά με Σχρανζ και μεσοεπιθετικές σκέψεις

Ολοκληρώθηκε η αποστολή της ΑΕΛ, ενόψει του αυριανού ντέρμπι κόντρα στον Απόλλωνα, με τον Ντούσαν Κέρκεζ να συμπεριλαμβάνει στα πλάνα του τον νεοαποκτηθέντα Ιβάν Σχρανζ. Αντίθετα, εκτός αποστολής έμεινε ο Βοζίνια. Θυμίζουμε ότι δεν θα αγωνιστεί ο Χάρης Κυριάκου που είναι τραυματίας. 

Το αρχικό σχήμα της ΑΕΛ δεν θα απέχει πολύ ή θα είναι ίδιο στο αυριανό ντέρμπι με τον Απόλλωνα, σε σχέση με το παιχνίδι με την ΑΕΚ (0-0). Υποψία υπάρχει περισσότερο για μεσοεπιθετική διαφοροποίηση. Για παράδειγμα, ο Αγκάνοβιτς έμεινε στα ρηχά κόντρα στους Λαρνακείς. Υπάρχει η σκέψη λοιπόν να αγωνιστεί ως ακραίος επιθετικός και όχι ως επιτελικός, όπως συνέβη απέναντι στους κιτρινοπράσινους. Είναι ορατό επίσης και το ενδεχόμενο να μείνει στον πάγκο. Σε αυτό το σενάριο, ο Γκαστανιάγα που δεν ήταν βασικός απέναντι στην ΑΕΚ, ίσως αγωνιστεί σε ρόλο ανασταλτικού χαφ πλάι στον Ζντραφκόσκι, κάτι που προϋποθέσει ότι ο Αντάμοβιτς θα πάρει τον ρόλο του δημιουργικού μέσου.

Δεν αποκλείεται ανάλογα και με την εξέλιξη του αγώνα να κάνει την πρώτη του εμφάνιση και ο Ιβάν Σχρανζ. Ο 25χρονος Σλοβάκος μπορεί να αγωνιστεί και στις τρεις θέσεις της επίθεσης. Από εκεί και πέρα, ο Αντόνια, που μπήκε στην ομάδα τον Γενάρη έδειξε καλά στοιχεία. Όσο για τον Αγκάνοβιτς, αν αγωνιστεί, αναμένεται σε ένα μεγάλο και κρίσιμο παιχνίδι, όπως το αυριανό, να είναι βελτιωμένος σε σχέση με τον αγώνα με την ΑΕΚ.

Σε ένα παιχνίδι μεγάλης σημασίας, όμως, όπως το επερχόμενο με τον Απόλλωνα, θα χρειαστεί να έχουν καλή απόδοση όλοι οι ποδοσφαιριστές, γι’ αυτό και η τεχνική ηγεσία δουλεύει στην τακτική και την ψυχολογία. Τέτοια παιχνίδια, όπως το αυριανό, κρίνονται στο πάθος και στις λεπτομέρειες και ο Κέρκεζ θέλει να έχει έτοιμους όλους τους ποδοσφαιριστές του, αλλά προπάντων αυτό που θέλει είναι να μπουν παθιασμένοι κοιτάζοντας στα μάτια τον αντίπαλό τους.

Δείτε την αποστολή της ΑΕΛ

Image may contain: one or more people and text

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ