aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΛ: Χαμένη σε θέμα συγκομιδής; Σε καμία περίπτωση…

ΑΕΛ: Χαμένη σε θέμα συγκομιδής; Σε καμία περίπτωση…

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Νίκη τριών βαθμών αλλά και ψυχολογίας ήταν αυτή που πέτυχε η ΑΕΛ επί του Απόλλωνα. Την είχαν ανάγκη οι ποδοσφαιριστές της, ειδικότερα μετά την έντονη κριτική που δέχθηκαν μετά την ήττα από τη Νέα Σαλαμίνα. Οι γαλαζοκίτρινοι δεν είναι χαμένοι, όπως δεν ήταν και πέρσι, εξασφαλίζοντας στο τέλος το κύπελλο και την έξοδό τους στην Ευρώπη.

Αυτό τον στόχο θα κυνηγήσουν και φέτος, με πίστη στις δυνάμεις τους και αντιμετωπίζοντας με ταπεινότητα όλους τους αντίπαλους. Η νίκη επί του Απόλλωνα αλλά και η εμφάνιση που πραγματοποίησε η ΑΕΛ έστειλε θετικά μηνύματα πως, υπάρχουν δυνατότητες και προοπτικές.

Η επιτυχία του περασμένου Σαββάτου είχε ένα ιδιαίτερο χαρακτήρα, γιατί η ΑΕΛ βρέθηκε πίσω στο σκορ και κατάφερε να κάνει την ολική ανατροπή επί του «αιώνιου» αντιπάλου της. Οι ποδοσφαιριστές της πήραν άριστα, το ίδιο και ο προπονητής της, που διαχειρίστηκε σωστά το παιχνίδι, ιδιαίτερα όταν η ομάδα του βρέθηκε πίσω στο σκορ.

Για να έχει αντίκρισμα η νίκη στο ντέρμπι, θα πρέπει να υπάρξει και συνέχεια με συνέπεια. Τα παιχνίδια που ακολουθούν δεν είναι εύκολα. Τη Δευτέρα, η ΑΕΛ αντιμετωπίζει την Πάφος FC στο Τσίρειο και μετά θα αναμετρηθεί με την Ομόνοια στο ΓΣΠ. Ακολουθούν οι αγώνες με τον Ολυμπιακό (εντός) και τον Εθνικό (εκτός), έως το τέλος του Α’ γύρου. Θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια και συγκέντρωση.

Εκτός πλάνου για τον αγώνα της Δευτέρας θα είναι σίγουρα ο Γουίλερ, που συμπλήρωσε τρεις κίτρινες κάρτες, ενώ ο Γκοντάλ αν και αποχώρησε με πόνους, οι ενδείξεις δεν αποκλείουν το γεγονός να είναι έτοιμος με την Πάφος FC. Δεν έχει κάτι σοβαρό ο Κάρλος και μπήκε ήδη στο πρόγραμμα προπονήσεων. Από τους μόνιμα τραυματίες ο Αβραάμ έχει πολλές πιθανότητες να επανεμφανιστεί στο προσεχές παιχνίδι. Για ακόμη μια αγωνιστική θα μείνουν εκτός οι Ζούνιορ και Αντάμοβιτς.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ