aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΛ-Μπένσοπ: Για €10.000 πάει να χαλάσει η δουλειά!

ΑΕΛ-Μπένσοπ: Για €10.000 πάει να χαλάσει η δουλειά!

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Μια μικρή διαφορά ύψους €10.000 που χώριζε την ΑΕΛ και τον Μπένσοπ στάθηκε ικανή να μην καταλήξουν σε συμφωνία οι δύο πλευρές. Παρόλο που τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο, όσο η ΑΕΛ δεν κλείνει άλλον επιθετικό, καθώς μπορεί να διαφοροποιήσει τη θέση της η μια ή η άλλη πλευρά και να δώσουν τα χέρια. Παρόλο που διαφάνηκε τις προηγούμενες μέρες να υπάρχει διάθεση για να συμφωνήσουν, τελικά η διαφορά τους δεν γεφυρώθηκε.

Η πιο πάνω εξέλιξη οδηγεί την ΑΕΛ να δει πολύ πιο ζεστά άλλες περιπτώσεις επιθετικών ποδοσφαιριστών που είναι βασικοί υποψήφιοι. Θα θελήσει να ανοίξει έναν κύκλο συζητήσεων με τον ποδοσφαιριστή που θα προκριθεί, προσδοκώντας το συντομότεροι να υπάρξει κατάληξη και υπογραφή των συμβολαίων. Η ΑΕΛ αρχίζει την προετοιμασία της μεθαύριο και θα ήταν ευχής έργον να έχει κλείσει μέχρι τότε το κεφάλαιο επιθετικός, παρόλο που τα χρονικά περιθώρια είναι στενά. Θα γίνει προσπάθεια εντός της επόμενης βδομάδας να υπάρξει συμφωνία και ο ποδοσφαιριστής το συντομότερο να ενταχθεί στις προπονήσεις της ομάδας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ