aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΛ: Μπαίνει τελεία με το έμψυχο δυναμικό

ΑΕΛ: Μπαίνει τελεία με το έμψυχο δυναμικό

TOY ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Η τρέχουσα εβδομάδα θα ξεκαθαρίσει οριστικά όλα τα ανοιχτά ζητήματα που αφορούν το έμψυχο δυναμικό της ΑΕΛ. Ξέχωρα από το εάν θα γίνει άλλη μία προσθήκη (πρέπει να υπάρξει αποχώρηση από τον Κατάλογο Α), με την επιλογή του Αντόνιο Γιάκολις να βρίσκεται στο προσκήνιο, αναμένεται ότι θα μπει τελεία με τον Μπόρις Γκοντάλ.

Ο Σλοβάκος αμυντικός αποτελεί τη μοναδική εκκρεμότητα. Παρόλο που προπονείται κανονικά από την αρχή της προετοιμασίας, δεν περιλαμβάνεται στο αγωνιστικό πλάνο του Ντούσαν Κέρκεζ. Ο 33χρονος ποδοσφαιριστής, που διατηρεί συμβόλαιο και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, δεν κατέληξε ακόμα στον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Δεν αποκλείεται να πάρει παράταση το θέμα έως τις 5 Οκτωβρίου, ημερομηνία που ολοκληρώνεται η μετεγγραφική περίοδος σε πολλές άλλες ευρωπαϊκές χώρες.

Εννοείται ότι δεν θα εγγραφεί και τη θέση του θα πάρει ο Σάντος. Την ίδια ώρα, μόνο σίγουρο δεν θεωρείται πως ο Γιάννης Γερολέμου θα συνεχίσει (με τη μορφή δανεισμού) την καριέρα του στη Βουλγαρία και δη τη Τσάρσκο Σέλο. Τα δεδομένα έχουν διαφοροποιηθεί, προκύπτει στασιμότητα, οπότε κάθε ενδεχόμενο είναι ανοικτό. Ο παίκτης, υπενθυμίζουμε, είχε ανανεώσει προσφάτως το συμβόλαιό του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ