aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΛ: Μπάμπιτς και άλλους δύο για να κλείσει το ρόστερ

ΑΕΛ: Μπάμπιτς και άλλους δύο για να κλείσει το ρόστερ

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Με τον πανύψηλο (1.97μ.) Μπουνόζα η ΑΕΛ έφθασε τις τέσσερις προσθήκες. Προηγήθηκαν αυτές των Ντανίλο, Έουλερ και Παπαφώτη. Άλλη μία θεωρείται τελειωμένη, αυτή του Μπάμπιτς.

Ο Κροάτης επιθετικός βρίσκεται στην Κύπρο και απομένουν τα διαδικαστικά για να είναι σε θέση η ΑΕΛ να επισημοποιήσει τη συνεργασία τους. Οι γαλαζοκίτρινοι, παράλληλα με τις προσθήκες, πέτυχαν σχεδόν στον απόλυτο βαθμό την αναπροσαρμογή αλλά και επέκταση συμβολαίων με τους ποδοσφαιριστές που ήταν στο ρόστερ. Το «αγκάθι» παραμένει ο Γκαστανιάγα, ενώ οι Νιλς Τεϊσέιρα και Γκοντάλ δεν υπολογίζονται και απομένει να βρεθεί η «χρυσή τομή» για τερματισμό του συμβολαίου τους.

Με τα δεδομένα που έχουν δημιουργηθεί μέχρι σήμερα, οι γαλαζοκίτρινοι κινούνται πλέον για ακόμη δύο προσθήκες, δεξιού μπακ και μέσου αφού πρώτα τερματιστεί η συνεργασία με τον Γκαστανιάγα.

Για το δεξί άκρο της άμυνας βασικός υποψήφιος είναι ο Ζοέλ Περέιρα. Για να ντυθεί στα γαλαζοκίτρινα ο Πορτογάλος θα πρέπει να μείνει ελεύθερος, αφού από πλευράς ΑΕΛ δεν υπάρχει διάθεση να τον αποκτήσει με δανεισμό από την Ομόνοια. Υπάρχουν κι άλλες επιλογές στα υπόψη εάν δεν προχωρήσει του Περέιρα. Με ακόμη δύο κινήσεις, στην ΑΕΛ θεωρούν ότι το ρόστερ τους θα είναι συμπληρωμένο, γεμάτο και η ομάδα σε θέση να αρχίσει το νέο πρωτάθλημα με απαιτήσεις. Οι γαλαζοκίτρινοι κρίνουν ότι, έχουν ποιοτικό ρόστερ με ποδοσφαιριστές «διψασμένους» για διάκριση.

Φιλικό παιχνίδι απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα δίνει σήμερα η ΑΕΛ. Η αναμέτρηση, που θα γίνει στο «Αμμόχωστος», θα αρχίσει στις 19:00. Ο Κέρκεζ θα έχει άλλη μια ευκαιρία να εξαγάγει συμπεράσματα για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται αυτή την περίοδο η ομάδα του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ