aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΛ: Αρνείται πεισματικά και το επιβεβαιώνει

ΑΕΛ: Αρνείται πεισματικά και το επιβεβαιώνει

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Αρνείται πεισματικά να χάσει σε αγώνα που διεξάγεται στο Τσίρειο η ΑΕΛ. Το επιβεβαίωσε σε άλλο ένα ματς, το προχθεσινό ντέρμπι απέναντι στον Απόλλωνα ως τυπικά φιλοξενούμενη. Έφθασε τους 16 αγώνες στο γήπεδό της (με τους δύο ως φιλοξενούμενη του Απόλλωνα) που αγνοεί την ήττα. Συγκεκριμένα, μετρά 14 νίκες και 2 ισοπαλίες. Το προηγούμενο «Χ» ήταν με την Ομόνοια (1-1), την οποία θα υποδεχθεί το Σάββατο για την 29η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Αξιοσημείωτο του πρόσφατου ματς με τον Απόλλωνα το γεγονός ότι ήταν το πρώτο στο Τσίρειο που δεν είδε δίχτυα. Ανησυχητικό; Μάλλον όχι. Άλλωστε, έβγαλε άλλο ένα ματς και μάλιστα ντέρμπι χωρίς να ηττηθεί και σ’ αυτό το σερί, σε συνδυασμό με καλή παρουσία, θα στηρίξει την προσπάθειά της στο επικείμενο ντέρμπι με την Ομόνοια. Να επανέλθει στις επιτυχίες και να βρεθεί στην κορυφή! Άλλωστε υπάρχει και η θετική πλευρά του αποτελέσματος με τον Απόλλωνα κι ας μη νίκησε. Ποια είναι αυτή; Διατήρησε ανέπαφη την εστία της για έβδομο ματς στο Τσίρειο, στο οποίο δέχθηκε μόλις 10 γκολ σε 16 αγώνες.

Στην ομάδα της Λεμεσού έστρεψαν ήδη την προσοχή τους στο παιχνίδι που ακολουθεί με την Ομόνοια. Το ντέρμπι κορυφής, που κρίνεται εξίσου σημαντικό. Με νίκη η ΑΕΛ θα βρεθεί στην πρωτοπορία και θα αφήσει την αντίπαλό της στη 2η θέση. Παράλληλα, δεν θέλει να χάσει το αήττητο στην έδρα της και να της ξεφύγει η Ομόνοια στους 4 βαθμούς. Ο Κέρκεζ θα προετοιμάσει την ομάδα του υπολογίζοντας και τον Σάντος που εξέτισε την ποινή της μιας αγωνιστικής λόγω κίτρινων καρτών. Επίσης, ο Παπαφώτης προπονείται κανονικά και συγκεντρώνει έστω και λίγες πιθανότητες να βρεθεί στην αποστολή μετά από δύο μήνες αποχή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ