aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΛ: Αρχίζει από τους «δικούς» της

ΑΕΛ: Αρχίζει από τους «δικούς» της

ΤΟΥ ΠΑΝΙΚΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ

Η σεζόν για την ΑΕΛ έλαβε τέλος στο ΓΣΠ την περασμένη Δευτέρα. Η ήττα από την Ομόνοια έβαλε τέλος στις όποιες ελπίδες της για διεκδίκηση του τίτλου πρωταθλήματος. Και από τη στιγμή που έμεινε και εκτός τελικού κυπέλλου, στον σύλλογο της Λεμεσού σκέφτονται ήδη την επόμενη περίοδο κι ας απομένουν άλλα δύο παιχνίδια. Ο Κέρκεζ έχει συχνές συναντήσεις με τους συνεργάτες του και τον αθλητικό διευθυντή Θεόδωρο Αντωνίου, βάζοντας κάτι όλοι από τις σκέψεις τους για τη νέα ΑΕΛ. Θέλοντας να την ενισχύσουν, να την κάνουν πιο ανταγωνιστική, αυξάνοντας τις πιθανότητες διεκδίκησης τίτλων.

Η προσπάθεια θα αρχίσει από το υφιστάμενο ρόστερ. Αναλόγως των αποχωρήσεων θα γίνουν και οι προσθήκες. Είναι ποδοσφαιριστές που δεν πρόσφεραν τα αναμενόμενα για διάφορους λόγους και δύσκολα θα βρίσκονται στο ρόστερ της νέας περιόδου. Βεβαίως, είναι περιπτώσεις που θα κριθούν από την αποζημίωση που θα κληθεί να καταβάλει η ΑΕΛ προς ποδοσφαιριστές που διατηρούν συμβόλαιο και δεν θα βρίσκονται στο πλάνο της νέας περιόδου.

Είναι γεγονός πως η ΑΕΛ, που έμοιαζε καλοκουρδισμένη μηχανή μέχρι τον Ιανουάριο, άρχισε να «χάνει λάδια» όταν ξεκίνησε η τελική φάση του πρωταθλήματος. Είναι χαρακτηριστικό πως ο τεχνικός της ΑΕΛ ολοκλήρωσε τέσσερις μετεγγραφές τον Ιανουάριο, προσδοκώντας ότι θα έδιναν δυναμική στην ομάδα του να διεκδικήσει μέχρι τέλους και τους δυο τίτλους. Ο Άντονι Γεωργίου βοήθησε αλλά θα περίμενε ακόμα περισσότερα, ο Πάντιτς που αγωνίζεται ως δανεικός από τη Δόξα συνεισέφερε όχι όμως με τη διάρκεια που θα ήθελε ο Κέρκεζ, o Πσισιέ λίγα πράγματα και ο Αβντιγιάι ακόμα λιγότερα. Ο προβληματισμός για τη νέα περίοδο… ακουμπά κάποιους από τους πιο πάνω ποδοσφαιριστές, Την ίδια ώρα, όμως, είναι και το κεφάλαιο αποζημίωση που θα διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην οποιαδήποτε απόφαση.

Από τους υπόλοιπους, ο Αντάμοβιτς δύσκολα θα βρίσκεται στα αποδυτήρια της ΑΕΛ και την επόμενη περίοδο. Πολύ διαφορετική η περίπτωση του Έουλερ, που κανείς στην ΑΕΛ δεν αμφισβητεί τις ποδοσφαιρικές του ικανότητες αλλά οι συχνοί τραυματισμοί του είναι ένα σημαντικό ζήτημα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ