aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΛ: Αρχηγού παρόντος στην πρεμιέρα

ΑΕΛ: Αρχηγού παρόντος στην πρεμιέρα

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Με τον αρχηγό της ως βασικό, αναμένεται να παρουσιαστεί η ΑΕΛ στο ντέρμπι της Κυριακής απέναντι στην Ανόρθωση στο Τσίρειο. Ο Ντόσα Ζούνιορ ακολούθησε κανονικά το πρόγραμμα των προπονήσεων τις τελευταίες μέρες και όλες οι ενδείξεις φανερώνουν πρόθεση του Ντούσαν Κέρκεζ να τον χρησιμοποιήσει στο δύσκολο πρώτο παιχνίδι της σεζόν.

Ο κάπτεν των κυπελλούχων είχε τραυματιστεί στα τελευταία στάδια του πρώτου αγώνα με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη. Δεν αγωνίστηκε στον επαναληπτικό, ενώ έμεινε εκτός και στα φιλικά παιχνίδια που ακολούθησαν. Πλέον, όμως, προπονείται κανονικά και «διψά» για επάνοδό του, θέλοντας να βοηθήσει την ομάδα του σ’ ένα δύσκολο ματς με το «καλημέρα» στο πρωτάθλημα.

Το ερώτημα που τίθεται είναι κατά πόσο ο προπονητής της ΑΕΛ θα ξεκινήσει μεθαύριο με τρεις κεντρικούς αμυντικούς ή αν θα παρουσιάσει κάτι διαφορετικό σε σχέση με έως τώρα, σε επίσημα και φιλικά ματς. Αν αποφασίσει να ξεκινήσει με τρεις, οι άλλοι δύο θα είναι οι Γκοντάλ και τον Α. Τεϊσέιρα. Απ’ εκεί και πέρα, έτοιμος είναι και ο Αντόνια, όχι όμως και ο Μαρκόσκι, που συνεχίζει την αποθεραπεία του. Στις άλλες θέσεις, σίγουροι θεωρούνται οι Βοζίνια, Ν. Τεϊσέιρα, Αβραάμ, Γκαστανιάγα, Ζντραφκόσκι, Αντάμοβιτς, Γκαζαριάν, ενώ τη θέση στην κορυφή της επίθεσης θα πάρει ένας από τους Κάρλος ή Χουράδο.

Με τους πιο πάνω πιθανολογείται πως θα παραταχθεί η ΑΕΛ, σε ένα παιχνίδι με πολλές ιδιαιτερότητες. Επίσημα δεν έχει λεχθεί από κανένα ποιοι θα είναι οι στόχοι των γαλαζοκίτρινων στην επικείμενη σεζόν, όμως δεν θα διαφέρουν από τους περσινούς. Ο πρώτος στόχος είναι να έχει καλή πορεία στο πρωτάθλημα παίρνοντας νίκες, που θα της δώσουν την ευκαιρία να διεκδικήσει και πάλι την έξοδό της στην Ευρώπη. Ο δεύτερος έχει να κάνει με την υπεράσπιση του κυπέλλου, τίτλο τον οποίο κατέκτησε πέρσι μετά από 30 χρόνια και έδωσε την ευκαιρία στους οπαδούς της να βγουν στους δρόμους και να πανηγυρίσουν.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ