aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΛ: Απουσίες και έλλειψη του εύκολου γκολ

ΑΕΛ: Απουσίες και έλλειψη του εύκολου γκολ

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Η μοίρα στα ματς με την Ομόνοια στη Λευκωσία, κυνήγησε την ΑΕΛ και αυτή την φορά. Έχασε μ’ ένα γκολ οφσάιντ στο ξεκίνημα του αγώνα και κυνηγούσε την αντίπαλο της για να προλάβει να σώσει έστω τον ένα βαθμό. Δεν ήταν άσχημη η ΑΕΛ, όμως πλήρωσε το λάθος του βοηθού, όπως και τις πολλές απουσίες.

Προσπάθησαν οι ποδοσφαιριστές του Ντούσαν Κέρκέζ, τα έδωσαν όλα μέχρι το τέλος, όμως δεν κατάφεραν ποτέ να ισοφαρίσουν. Άξιζαν τουλάχιστον τον ένα βαθμό, όμως όταν δεν βάζεις την μπάλα στα δίκτυα, δεν μπορείς να έχεις πολλές απαιτήσεις. Μια φορά το δοκάρι στην κεφαλιά του  Κάρλος, στάθηκε σύμμαχος της Ομόνοιας, όμως παρά την εδαφική υπεροχή στην επανάληψη, δεν μπόρεσε να βρει τον δρόμο για τα δίκτυα.

Η ΑΕΛ έμεινε στους 14 βαθμούς, όμως μετά την ήττα που δέχτηκε από τη Νέα Σαλαμίνα, έβγαλε ένα δύσκολο πρόγραμμα, με την συγκομιδή να κρίνεται ικανοποιητική. Νίκησε την Πάφος FC και τον Απόλλωνα, έμεινε στην ισοπαλία με την ΑΕΚ και έχασε προχθές από την Ομόνοια.

Στα δύο τελευταία παιχνίδια είχε μαζεμένες απουσίες, όμως όσοι κλήθηκαν να αγωνιστούν έδειξαν πως είναι σε θέση να βοηθήσουν. Πήγαν καλά οι δύο στόπερ, Α. Τεϊσέιρα και Ράσο αλλά και ο Χ. Κυριάκου ως τρίτος κεντρικός μπακ, θέση στην οποία δεν τον έχουμε συνηθίσει. Δούλεψε πάλι πολύ ο Ζντραφκόσκι στη μεσαία γραμμή, ενώ ο Γερολέμου, όσο παίρνει παιχνίδια στα πόδια του, γίνεται καλύτερος και ωφέλιμος για την ομάδα. Καλοί οι δύο ακραίοι, Αντωνίου και Γουίλερ, ενώ αποδείχθηκαν αδύνατοι οι Εμαέ, Κάρλος και Αγκάνοβιτς.

Η φετινή ΑΕΛ έχει και τα πάνω και τα κάτω της, καθώς επηρεάζεται από πολλούς τομείς. Προχθές ήταν οι πολλές απουσίες που της στέρησαν το δικαίωμα να πάρει κάτι από το παιχνίδι, ήταν αρνητική και η διαιτησία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ