aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΛ: Απόντες οι «συμπαίκτες»…

ΑΕΛ: Απόντες οι «συμπαίκτες»…

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Λίγες μέρες πριν ξεκινήσει το πρωτάθλημα και στην ΑΕΛ, είναι πλέον μπροστά σε μια ωμή πραγματικότητα. Πως θα πρέπει να προχωρήσει με όσες δυνάμεις έχει, χωρίς την περιβόητη στήριξη των μεγαλοπαραγόντων και την βοήθεια του κόσμου.

Ο Ανδρέας Σοφοκλέους είναι μόνος και πέραν από τις φιλολογικές επαφές που έχει κάνει δεν βρήκε άλλους «συμπαίκτες», οπόταν πολύ σύντομα θα πρέπει να προβεί σε κινήσεις, παίρνοντας θαρραλέες αποφάσεις. Ορθά κοφτά καλείται  να τοποθετηθεί, πως είτε αποχωρεί, είτε μένει, για να μην μπει η ομάδα στο πρωτάθλημα με την αβεβαιότητα και τα ερωτηματικά. Από την άλλη, ούτε ο κόσμος δείχνει πρόθυμος – προς το παρόν – και πέραν από καμιά 600αριά που προμηθεύτηκαν τα διαρκείας τους, οι άλλοι μαλώνουν μεταξύ τους, για το ποιος είναι πιο πολύ Αελίστας ή όχι. Είναι συνεχώς στην πλευρά της αλόγιστης κριτικής, ξεχνώντας, τι έχουν κάνει οι ίδιοι για την ομάδα τους.

Υπάρχουν όμως και οι σοβαρά συλλογιζόμενοι, που αντιλαμβάνονται τη σοβαρότητα της κατάστασης. Αυτές είναι οι πραγματικότητες και με αυτές καλείται να μπει στο νέο πρωτάθλημα η ΑΕΛ. Την σεζόν που πέρασε, η ποδοσφαιρική ομάδα έκανε μια σχεδόν ηρωική πορεία. Με πολύ πιο δυνατούς αντίπαλους σε όλους τους τομείς, κατάφερε να εξασφαλίσει ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο και στο τέλος να κατακτήσει και το κύπελλο. Αντί να προχωρήσει με πιο πολλές πιθανότητες στη νέα σεζόν,  βάζει όπισθεν. Βέβαια στην ΑΕΛ ισχύει αυτό που λέμε σε παρόμοιες περιπτώσεις, πως στο τέλος και ο πρόεδρος θα ζεσταθεί και δεν θα αφήσει μόνη την ομάδα και ένας δυνατός πυρήνα φιλάθλων θα σταθεί στο πλευρό των ποδοσφαιριστών του Ντούσαν Κέρκεζ.

Ο τελευταίος κάνει ότι είναι δυνατόν για να έχει σε καλή κατάσταση τους ποδοσφαιριστές του. Θα είναι μια δοκιμασία για τον ίδιο και την ομάδα του, η νέα σεζόν. Και ο στόχος του, είναι να κτυπήσει όλους τους αντίπαλους, δίνοντας την ευκαιρία στον κόσμο να ξυπνήσει και να πάρει ξανά την θέση του στις κερκίδες. Με τον κόσμο ή όχι στο πλευρό του, ο προπονητής της ΑΕΛ θα προσπαθήσει να κερδίσει το στοίχημα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ