aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΛ: Αποφασισμένη για το… γουρλίδικο 13άρι

ΑΕΛ: Αποφασισμένη για το… γουρλίδικο 13άρι

ΤΟΥ ΠΑΝΙΚΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ

Η αναμέτρηση της Δευτέρας για όλους τους παίκτες της ΑΕΛ είναι μεγάλη πρόκληση. Πρόκληση γιατί πέραν του ότι έχουν ανάγκη τη νίκη για να μείνουν ζωντανοί στο κυνήγι του τίτλου, δεν έχουν καταφέρει να κερδίσουν την Ομόνοια πέρσι και φέτος.

Εδώ και 12 παιχνίδια, είτε εντός έδρας είτε εκτός, δεν κατάφεραν να της επιβληθούν και έτσι θέλουν να αποδειχτεί γουρλίδικο το 13ο παιχνίδι απέναντί της.

Τελευταία νίκη για την ΑΕΛ στη Λευκωσία ήταν με 2-1 στις 21 Απριλίου του 2018. Τα γκολ πέτυχαν οι Χουάν Ρομάν και Κέβιν Λαφράνς, με τον Ντούσαν Κέρκεζ να βρίσκεται στον πάγκο. Όλα αυτά ασφαλώς αποτελούν επιπρόσθετο κίνητρο.

Το βασικό για τους γαλαζοκίτρινους είναι να σταματήσουν τα ανεπιτυχή αποτελέσματα και να επιτρέψουν στην πορεία που είχαν συνηθίσει τους φίλους τους.

Είναι χαρακτηριστικό άλλωστε και το μήνυμα που έστειλε στους παίκτες του ο προπονητής της ΑΕΛ μετά τον οδυνηρό αποκλεισμό από τον Ολυμπιακό. Είναι στα πόδια τους να μην καταστρέψουν ό,τι έκτισαν ολόκληρη τη σεζόν μετά από μεγάλη προσπάθεια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ