aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαAΕΛ: Αποχώρησαν πρωτοκλασάτοι, εξοικονόμησε χρήμα για υπερβάσεις

AΕΛ: Αποχώρησαν πρωτοκλασάτοι, εξοικονόμησε χρήμα για υπερβάσεις

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Από τη μια είναι πλήγμα για την ΑΕΛ η αποχώρηση παικτών τη αξίας των Ντα Σίλβα, Λαφράνς, Νικολάου και Σχράνζ, από την άλλη η απαλλαγή των συμβολαίων τους είναι βοηθητική στην προσπάθειά της για ενίσχυση. Κάτι που της δίνει τη δυνατότητα, με προσεγμένες κινήσεις, να ανεβάσει τον αριθμό των ποιοτικών ποδοσφαιριστών της.

Δεν αποκλείεται μάλιστα να αποκτήσει ποδοσφαιριστές από το πάνω ράφι κάνοντας μικρή υπέρβαση. Ο Κάιλ Λάφερτι είναι περίπτωση που ενδιαφέρει την ΑΕΛ, παρά το γεγονός ότι ο βορειοϊρλανδός έχει συμβόλαιο με τη Ρέιντζερς. Είναι πρόβλημα οι ψηλές απαιτήσεις που έχει, όμως οι επαφές συνεχίζονται με στόχο να γεφυρωθεί η διαφορά. Συζητήσεις γίνονται και με τον Αρμένιο Γκαζαρίαν, ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί τόσο στα φτερά όσο και ως επιτελικός. Αν αποκτηθούν οι δύο ποδοσφαιριστές θα είναι επιτυχία για τους κυπελλούχους.

Για την ώρα, πάντως, δεν είναι πολλές οι θέσεις στις οποίες δόθηκε προτεραιότητα. Άλλωστε, η ομάδα είναι κτισμένη από την περασμένη σεζόν και σε πρώτη φάση το μόνο που χρειάζεται είναι δύο ή τρεις καλές προσθήκες που θα κάνουν τη διαφορά. Αν βρει τους κατάλληλους και μάλιστα εγκαίρως ο Ντούσαν Κέρκεζ, θα είναι ό,τι καλύτερο γι’ αυτόν.

Ο Βόσνιος προπονητής θα έχει πρόσθετη επιλογή τον Μαρκόσκι που επέστρεψε από τον εξάμηνο δανεισμό του, ενώ θα είναι έτοιμος και ο Τόρες που είχε τραυματιστεί σοβαρά τον περασμένο Νοέμβριο. Δεν αποκλείεται πριν την αναχώρηση για τη Βουλγαρία να έχουν ολοκληρωθεί όλες οι κινήσεις ενίσχυσης και η ομάδα να πάει στη Βουλγαρία για να προετοιμαστεί με πιο καθαρό μυαλό.

Τεράστιο ρόλο στη διαμόρφωση του νέου σκηνικού θα διαδραματίσει η δραστηριοποίηση επιφανών φίλων της ΑΕΛ. Αυτό θα διαπιστωθεί στην αποψινή συνάντηση που θα έχουν με τον πρόεδρο του συλλόγου της Λεμεσού, Ανδρέα Σοφοκλέους. Αν τα μηνύματα είναι θετικά, θα ελπίζουν και σε καλύτερες μέρες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ