aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΛ: Από άγνωστος, παίκτης με μεγάλη προοπτική

ΑΕΛ: Από άγνωστος, παίκτης με μεγάλη προοπτική

ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΛΛΗ

Ο άγνωστος μέχρι τώρα στο ποδοσφαιρικό κοινό της Κύπρου έως το περασμένο καλοκαίρι Ράιαν Εμαέ, είναι από τους ποδοσφαιριστές που έχουν κερδίσει τις εντυπώσεις στην τρέχουσα σεζόν. Σε νεαρή ηλικία, στα 22 του χρόνια, ο Βέλγος επιθετικός έδειξε πολύ καλά στοιχεία, έχει το γκολ και βοήθησε σημαντικά την ΑΕΛ αφήνοντας υποσχέσεις για το μέλλον.

Αποτελεί μια σημαντική επένδυση για το σύλλογο της Λεμεσού, ο οποίο προσδοκεί να βοηθήσει την ομάδα και τα επόμενα χρόνια αλλά και γιατί όχι συνεχίζοντας την ανοδική πορεία του, να τον παραχωρήσει γεμίζοντας το ταμείο του. Εκ παραδρομής έγινε αναφορά ότι ο Εμαέ είναι στην ομάδα με τη μορφή δανεισμού. Να σημειώσουμε ότι ο Βέλγος επιθετικός που ανήκε στη Σταντάρ Λιέγης και την προηγούμενη διετία αγωνιζόταν ως δανεικός στις Μπέβερεν και Άαρχους, υπέγραψε με την ΑΕΛ συμβόλαιο για 2+1 χρόνια.

«Ο Εμαέ μπορεί να κάνει καριέρα, είναι ακόμη μικρός, μου αρέσει, είναι δουλευταράς, μπορεί να πάει ξανά στο εξωτερικό και δεν είναι ποδοσφαιριστής που πρέπει να τον πιέσεις», είπε στην πρόσφατη διαδικτυακή συνέντευξή του ο Ντούσαν Κέρκεζ.

Ο Εμαέ είναι ταλαντούχος, συνοδεύεται από πολύ καλά στοιχεία με τα οποία συστήθηκε στη φετινή σεζόν. Επιθετικός που κινείται με την ίδια ευχέρεια, τόσο εντός όσο και εκτός περιοχής, με καλή τεχνική κατάρτιση και τελειώματα. Η ΑΕΛ μπορεί να έχει σημαντική βοήθεια από τον Βέλγο άσο αλλά και να βγάλει χρήματα με πιθανή πώλησή του.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ