aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΛ: Απλή, δραστήρια και ουσιαστική

ΑΕΛ: Απλή, δραστήρια και ουσιαστική

 ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Είναι μέρος του παιχνιδιού και οι μέτριες εμφανίσεις. Δεν είναι πάντα όλα ρόδινα και η ΑΕΛ είναι αλήθεια πως δυσκολεύτηκε να βρει ρυθμό στο πρώτο ημίχρονο με αντίπαλο το Παραλίμνι. Για να ακριβολογούμε δεν βρήκε ρυθμό, εκτός από το τελευταίο 10λεπτο στο πρώτο μισό του 90λεπτου. Και δεν έφτανε αυτό βρέθηκε και με την πλάτη στον τοίχο, όταν δέχτηκε γκολ από την Ένωση.  Στην επανάληψη όμως, οι ποδοσφαιριστές του Ντούσαν Κέρκεζ  ανέβασαν κατακόρυφα ρυθμό. Από το 50’ μέχρι το 70’ έκαναν ό,τι ήθελαν και το ένα γκολ ήταν καλύτερο από το άλλο.

Η ΑΕΛ γοήτευσε στο δεύτερο μέρος, οι παίκτες της αγρίεψαν και έφτασαν στην ολική ανατροπή, κάτι που έφερε ξέφρενους πανηγυρισμούς. Μπορεί στην κερκίδα να ήταν κοντά στους 1.200 οι φίλοι της ομάδας, όμως οι παίκτες πανηγύρισαν με την ψυχή τους την ανατροπή και τη σπουδαία νίκη. Η ΑΕΛ εξακολουθεί μετά την 7η αγωνιστική να οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος και δεν δείχνει διάθεση να κάνει πίσω.

Ο Τόρες, ήταν ο παίκτης που έδωσε το σύνθημα και με τα δύο εκπληκτικά γκολ έκανε την αρχή. Ο Λαφράνς στη συνέχεια έδιωξε την μπάλα με το κεφάλι από την περιοχή της ομάδας του και ακολούθησε παραλλήλως την εξέλιξη της φάσης. Ο Μακρής «σέρβιρε» την μπάλα στη μικρή περιοχή, με τον αρχηγό της ΑΕΛ να σκοράρει και να αποθεώνεται. Ο κερασάκι στην τούρτα ήλθε από τον Χουράδο, όταν με ωραία κεφαλιά νίκησε τους αμυντικούς και τον τερματοφύλακα της Ένωσης. Αυτή ήταν η ΑΕΛ, όπως την είχαμε συνηθίσει μέχρι τώρα. Απλή, δραστήρια και ουσιαστική.

Βέβαια, το επιβλητικό 4-1 δεν ξεγελά τον Ντούσαν Κέρκεζ, που δεν θα ήθελε να ξαναδεί την ομάδα του να δυσκολεύεται τόσο πολύ στην κυκλοφορία της μπάλας. Η ΑΕΛ ήταν κομμένη στα δύο και η ευθύνη βαραίνει τους μέσους που δεν συνεργάζονταν μεταξύ τους ή δεν είχαν καλές τοποθετήσεις για να υποδεχθούν την μπάλα. Η βελτίωση στην επανάληψη έφερε ανακούφιση. Ανέδειξε τις ικανότητες και το ταλέντο των ποδοσφαιριστών της.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ