aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΛ: Απάντηση στα παράπονα της Νέας Σαλαμίνας και θέληση για δίκαια ματς

ΑΕΛ: Απάντηση στα παράπονα της Νέας Σαλαμίνας και θέληση για δίκαια ματς

Την δικιά της απάντηση σε όσα διαρρέουν από πλευράς Νέας Σαλαμίνας και αφορούν σε παράπονα από τη διαιτησία του Γιάννη Αναστασίου, έδωσε για λογαριασμό της ΑΕΛ η εκπρόσωπος Τύπου των γαλαζοκίτρινων, Αριάδνη Γενεθλίου.

«Υπήρχαν ορισμένα λάθη από τη διαιτησία και στον αγώνα με τον Ολυμπιακό που εμπίπτουν στα ανθρώπινα λάθη, αλλά δεν έγινε καμία αναφορά. Δεν μπορούμε να πούμε πάρα πολλά. Αυτό που έχει σημασία είναι να γίνονται τα παιχνίδια δίκαια και σωστά και οι ομάδες να παίρνουν αυτό που αξίζουν. Θέλουμε δίκαια παιχνίδια, είτε με Κύπριους διαιτητές, είτε με ξένους. Σημαντικό για εμάς είναι να προχωρά η ομάδα δυνατά», είπε σχετικά με αυτό το θέμα.

«Αυτό που έχει ιδιαίτερη σημασία είναι οι δύο σερί νίκες. Είναι πάρα πολύ νωρίς για να καθορίσουμε οτιδήποτε, αλλά οι επιτυχίες ανεβάζουν τη ψυχολογία. Είναι ενθαρρυντικό το γεγονός ότι και στα δύο παιχνίδια παλεύαμε μέχρι το τέλος για τη νίκη. Χθες κάναμε την ολική ανατροπή και δεν μας προκάλεσε καθόλου άγχος το ότι βρεθήκαμε πίσω στο σκορ», πρόσθεσε όσον αφορά στην επιτυχία της ΑΕΛ.

Και συνέχισε: «Καμία ομάδα δεν μπορεί να είναι 100% έτοιμη μετά από τόσο μεγάλη διακοπή. Αυτό που έχει σημασία είναι να ανεβαίνει η απόδοση από αγώνα σε αγώνα και η ομάδα να λειτουργεί με τον τρόπο που θέλει ο προπονητής, έχοντας τα αποτελέσματα. Σημαντικό που αρχίσαμε με δύο νίκες, βαθμολογικά και ψυχολογικά. Υπάρχει και το βάθος στο ρόστερ μας, έχουμε ποδοσφαιριστές στον πάγκο που θα βοηθήσουν. Πάμε σιγά-σιγά και βήμα-βήμα».

Για τους διεθνείς ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ και τη διακοπή: «Πήραν κλήση στην Εθνική Ανδρών οι Μηνάς Αντωνίου και Χάρης Κυριάκου, ενώ ο Γιάννης Γερολέμου και ο Νταβόρ Ζντραφκόφσκι είναι στις ομάδες κάτω των 21 ετών. Έχει δοθεί ρεπό για τρεις μέρες και μετά επιστροφή στις προπονήσεις. Θα προγραμματιστεί και φιλικός αγώνας».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ