aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΛ: Αντίδραση… εδώ και τώρα

ΑΕΛ: Αντίδραση… εδώ και τώρα

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Η επάνοδος στις νίκες είναι ο άμεσος στόχος της ΑΕΛ. Μπορεί να μην τα κατάφερε στο παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ, όμως σήμερα στο «Τάσος Μάρκου» με αντίπαλο την Ένωση Νέων Παραλιμνίου θέλει να αντιδράσει, για να αυξήσει τις πιθανότητές της για διάκριση στο πρωτάθλημα. Υπάρχουν άλλα δεκαπέντε παιχνίδια και τίποτε δεν είναι εξασφαλισμένο αν δεν υπάρξει συνέπεια και σοβαρότητα. Η σημερινή αναμέτρηση (27/01) μόνο εύκολη δεν είναι και για να καταφέρει να νικήσει, θα χρειαστεί να παρουσιάσει αγωνιστική πειθαρχία, να μην κάνει λάθη και γενικά οι ποδοσφαιριστές του Ντούσαν Κέρκεζ να είναι δραστήριοι και πιο επιθετικοί σε σχέση με τον τελευταίο αγώνα.

Οι γαλαζοκίτρινοι θα παραταχθούν με αλλαγές σε σχέση με τον αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ. Λόγω τιμωρίας, θα είναι εκτός ο Α. Τεϊσέιρα, όμως επιστρέφουν οι Ζούνιορ και Ν. Τεϊσέιρα. Όλες οι ενδείξεις φανερώνουν πρόθεση του τεχνικού της ΑΕΛ να ρίξει από την αρχή στο παιχνίδι τον Αγκάνοβιτς. Έτσι, όπως όλα δείχνουν, κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Πρόσεκ, δεξιά ο Ν. Τεϊσέιρα και απέναντι ο Γουίλερ. Στο κέντρο της άμυνας θα είναι ο Ζούνιορ με τον Γκοντάλ και στη μεσαία γραμμή οι Γκαστανιάγα, Ζντραφκόσκι ή Λ. Σίλβα, Αντάμοβιτς και Αγκάνοβιτς.

Στην κορυφή θα είναι ο Χουράδο με τον Μακρή. Όπως είναι τα σημερινά δεδομένα, ένα 4-4-2 ταιριάζει καλύτερα στην ΑΕΛ, χωρίς να αποκλείεται να δούμε και κάτι διαφορετικό, να ακολουθήσει δηλαδή το 4-2-3-1. Το ματς πάντως θα είναι δύσκολο και οι γαλαζοκίτρινοι θέλουν να καταθέσουν τον καλύτερό τους εαυτό. Η προσπάθεια αρχίζει από το μηδέν παθητικό, όμως, για να κερδίσει τον αγώνα, θα πρέπει να κυνηγήσει και το γκολ. Η ενδεχόμενη συμμετοχή του Χουράδο μπορεί να βοηθήσει τον Μακρή να κινείται πιο άνετα στην αντίπαλη περιοχή, ενώ θα προσπαθήσουν να αξιοποιήσουν τις επιθετικές τους δυνατότητες οι Αγκάνοβιτς και Αντάμοβιτς. Υπάρχουν φυσικά και άλλες επιλογές, όπως οι Αβραάμ και Αντόνια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ