aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΛ: Ανακοίνωσε και Μαρνέρο!

ΑΕΛ: Ανακοίνωσε και Μαρνέρο!

Ο Κωνσταντίνος Μαρνέρος υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο με την ΑΕΛ και ευχαρίστησε ιδιαίτερα τον Ανδρέα Σοφοκλέους, τον Ντούσαν Κέρκεζ και τον Θεόδωρο Αντωνίου.

«Η ΑΕΛ Ποδόσφαιρο Δημόσια ΛΤΔ ανακοινώνει την σύναψη συνεργασίας με τον νεαρό ποδοσφαιριστή Κωνσταντίνο Μαρνέρου, διεθνή με την Κ17. Ευχόμαστε στον Κωνσταντίνο κάθε επιτυχία και πολλούς τίτλους με την φανέλα της ομάδας μας», τονίζεται στην ανακοίνωση.

Η δήλωση του ποδοσφαιριστή: «Είμαι χαρούμενος που συνεχίζω στην ΑΕΛ και θα υπηρετώ με πίστη μια ομάδα με τόσο μεγάλη ιστορία. Ευχαριστώ ιδιαίτερα τον πρόεδρο κ. Ανδρέα Σοφοκλέους για την βοήθεια που μου προσφέρει. Επίσης τον προπονητή της αντρικής ομάδας κ. Ντούσαν Κέρκεζ, τον διευθυντή κ. Θεόδωρο Αντωνίου, τα μέλη της Ακαδημίας και όλα τα μέλη του σωματείου για την άψογη συνεργασία μας. Επίσης ευχαριστώ τον μάνατζερ μου Γιώργο Τσουρή. Το κεφάλι ψηλά! Πανέτοιμοι για σκληρή δουλειά που θα φέρει μεγάλα πράγματα στο μέλλον».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ