aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Aθλητικά NέαΑΕΛ: Αν μη τι άλλο είναι στο κόλπο

ΑΕΛ: Αν μη τι άλλο είναι στο κόλπο

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Δεν νίκησε η ΑΕΛ και δεν πήρε προβάδισμα πρόκρισης στον προχθεσινό πρώτο προημιτελικό κυπέλλου με την ΑΕΚ (0-0) στο Τσίρειο. Ήταν θετικό όμως πως έδειξε αντίδραση, καθώς  η ομάδα του Ντούσαν Κέρκεζ δεν παρουσίασε τα συμπτώματα που είχε στο παιχνίδι του πρωταθλήματος με την Πάφος FC (0-2).

Στον προχθεσινό αγώνα δεν πέτυχε γκολ, που θα της έδινε πιο πολλές ελπίδες, όμως όλα είναι ανοικτά στην υπόθεση της πρόκρισης στα ημιτελικά του κυπέλλου. Οι γαλαζοκίτρινοι είχαν καλή απόδοση, κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο, είχαν ευκαιρίες, αλλά είχαν και το μυαλό τους στην άμυνα, καθώς ο στόχος ήταν να μη δεχθούν τέρμα. Με το 0-0, που όντως δεν ήταν και το καλύτερο αποτέλεσμα για την ΑΕΛ, θα αγωνιστεί στη Λάρνακα την ερχόμενη Τετάρτη με στόχο δύο αποτελέσματα.

Είτε να κερδίσει την ΑΕΚ μέσα στην έδρα της, είτε να εξασφαλίσει μια ισοπαλία με γκολ (1-1, 2-2, 3-3). Για τον επαναληπτικό όμως στη Λάρνακα θα σκεφτούν από το βράδυ της Κυριακής, καθώς στο μυαλό τους έχουν τώρα μόνο το παιχνίδι με την Ομόνοια. Στη βαθμολογική θέση που βρίσκεται η ΑΕΛ, το μεθαυριανό ματς είναι κρίσιμο και θα επιδιώξουν τη νίκη. Με ήττα κινδυνεύουν να μείνουν εκτός εξάδας και το γνωρίζουν τόσο ο προπονητής Ντούσαν Κέρκεζ όσο και οι ποδοσφαιριστές. Η τεχνική ηγεσία δίνει σημασία στην προετοιμασία και στο πλάνο που θα ακολουθήσει η ομάδα. Δεν αναμένονται αλλαγές και το πιο πιθανό είναι πως θα είναι η ίδια ενδεκάδα, όπως και προχθές.

Μπορεί όμως να δούμε και την κίνηση, αντί του Χουράδο, να ξεκινάει από την αρχή ο Μάιντεβατς. Ένα πρόβλημα που αντιμετώπισε ο Αγκάνοβιτς, παραδίδοντας τη θέση του στον Γκαζαριάν, δεν είναι σοβαρό και ο Κροάτης θα είναι κανονικά στη διάθεση του προπονητή του.

Σε ό,τι αφορά τον Γκαζαριάν, ο οποίος μετά από αρκετό χρονικό διάστημα επέστρεψε στην ενεργό δράση (αγωνίστηκε ως αλλαγή με την Πάφος FC και την ΑΕΚ), περιμένουν πως θα βοηθήσει την ΑΕΛ στα κρίσιμα παιχνίδια που ακολουθούν. Ο Αρμένιος ποδοσφαιριστής  δεν βοήθησε μέχρι τώρα, όμως ελπίζουν πως στην κρίσιμη καμπή της περιόδου θα κάνει την έκρηξη του και θα δικαιώσει αυτούς που τον επέλεξαν να αγωνιστεί στην ομάδα της Λεμεσού.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ